Tömegbunyóba torkollott egy orosz kupameccs (videó)

2022. november 27. 20:45

Repkedtek a pofonok és a rúgások.

2022. november 27. 20:45
null

Úgy tűnik, a foci miatt nem csak Brüsszelben forrnak az indulatok. Erre enged következtetni legalább is az alábbi videó, amely a vasárnapi orosz kupameccsről készült. A felvételeken az látható, amint a  Zenit Szentpétervár és a Szpartak Moszkva csapata szó szerint ököllel és lábbal egymásnak esik.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2022. november 28. 11:53
Ha viccelnék, akkor azt mondanám, hogy az oroszoknak még van vér a pucájukban. De, ahogy a videón látszik, egy fehér trikós, meg egy kék trikós néger esett egymásnak. A többi meg beszállt. Azt nem tudni, hogy hány sárga és piros lapot osztott ki a bíró. Vagy egyet se, mert beszari volt.
Armageddon
2022. november 28. 08:11
Csak a szokásos. Oroszovjetek.
DrPepper
2022. november 28. 03:59
Egy jégkorongmeccsen az ilyen jelenetek mindennaposak. Az orosz hokinemzet.
yanoo
2022. november 27. 22:59
Miért lennének állatok? Én úgy kb. 80-tól 89-ig jártam a Fradi "B" középbe, de soha nem rongáltam, nem verekedtem, nem dobáltam, nem gyújtottam fel semmit, nem vertem be ablakot...igaz, sportolóként sem tettem ezt. Nagyon furcsa elképzeléseitek vannak nektek a szurkolókról. Annyi állat van közöttük, mint a kockás inges tüntetők között. De mi a helyzet Belgiumban? Ott demokrácia van, meg béke, népek egymás mellett élése, megbonthatatlan és egységbe forrt, álprobléma a köbön....mi történik a birodalom szívében? Annyi kedves néger meg arab él ott, amit szeretnétek meghonosítani itt is, nem is beszélve a genderek garmadájáról..most mi van? Örülnek vagy bánatosak a népek arrafelé. Van egyébként olyan, hogy belga? Már, rajtad kívűl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!