Dzsudzsák visszatér: Marco Rossi kihirdette a válogatott keretét

2022. november 08. 14:26

A görögök elleni mérkőzés lesz Dzsudzsák búcsúmeccse.

2022. november 08. 14:26
null

Megvan a magyar labdarúgó-válogatott kerete a novemberi két felkészülési mérkőzés, a Luxemburg elleni, november 17-i, illetve a Görögország elleni, november 20-i találkozó előtt. 

  • KAPUSOK: Dibusz Dénes (FTC), Szappanos Péter (Budapest Honvéd), Tóth Balázs (Puskás Akadémia)
  • VÉDŐK: Bolla Bendegúz (Grasshoppers, svájci), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Fiola Attila (MOL Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia Nicosia, ciprusi), Mocsi Attila (ZTE FC), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Orbán Willi (RB Leipzig, német), Szalai Attila (Fenerbahçe FK, török)
  • KÖZÉPPÁLYÁSOK: Baráth Péter (DVSC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar, holland), Kleinheisler László (NK Osijek, horvát), Nagy Ádám (AC Pisa, olasz), Nego Loic (MOL Fehérvár FC), Styles Callum (Millwall FC, angol), Vécsei Bálint (Ferencvárosi TC), Dzsudzsák Balázs (DVSC)
  • TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan Hyundai, délkoreai), Gazdag Dániel (Philadelphia Union, amerikai), Kalmár Zsolt (DAC, szlovák), Németh András (KRC Genk, belga), Sallai Roland (SC Freiburg, német), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig, német)

Dzsudzsák Balázs a Luxemburg elleni mérkőzés után, a görögök elleni hazai mérkőzésre csatlakozik a kerethez. 

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. november 09. 01:18
A középpályán többet ér, mint a primadonna Szoboszlai, aki nem mer ütközni, mert félti a lábát.
FreeEurope
2022. november 08. 22:05
Eddig tartott. Szép volt. Köszönjük! Kár, hogy ez is belesimul az eddigi gyakorlatba. Tudja valaki, hogy ki lesz az új szövetségi kapitány?
JMoflicheque
2022. november 08. 19:31
Szegény bazsi egy kicsit bunkó, de azért mégsem kellene ennyire basztatni, elvégre száz sokszor nem lehet valaki véletlenül. Nyírségi mivolta lerí róla, de ezt kompenzálja a bal lába és az akarata.
szabadelvűnemzetikonzervatív
2022. november 08. 18:27
Nagyon megérdemli! Köszönjük Balázs!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!