Hordágyon vitték le Gulácsit a BL-meccsről

2022. október 05. 20:30

Egy rossz mozdulat után nyúlt térdéhez az RB Leipzig kapusa.

2022. október 05. 20:30
null

Gulácsi Péter a Lipcse-Celtic Bajnokok Ligája-meccs 10. percében sérült meg, egy rossz mozdulat után kapott térdéhez. A kapus egy hazaadást követően passzolt csapattársához, hosszan kellett ápolni, miután a hirtelen mozdulat következtében kibicsaklott a térde. 

A csapatkapitányt hordágyon vitték le a pályáról, az sem kizárt, hogy elszakadt a térdszalagja, egyelőre nincs pontos információ Gulácsi állapotáról.

Nyitókép: JAN WOITAS / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonvitéz
2022. október 06. 14:16
Mielőbbi jobbulást kívánok!
JMoflicheque
2022. október 06. 08:06
Várható volt. Ezt a terhelést nehéz hosszútávon elviselni. Sajnos nem ő az utolsó.....
diós guba
2022. október 06. 07:54
Nem vitatom, hogy Gula remek kapus, de a hazaadásokkor mindig megszalad a pulzusom, hogy istenem ne történjen valami baj. Most bekövetkezett,de erre az esetre nem gondoltam. Jobbulást'
DrPepper
2022. október 06. 05:36
Minél gyorsabb rehabilitációt. Az idei szezonjának sajnos valószínűleg vége. "A találkozó után a lipcsei klub hivatalos Twitter-csatornáján közölte: a 31 éves kapus jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalagja. (...) Az ilyen jellegű sérüléseknél még az óvatos becslések is féléves gyógyulási folyamattal számolnak."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!