Bravúros győzelem a szerbek ellen, negyeddöntőben a magyarok

2022. augusztus 31. 20:29

A magyar férfi vízilabda-válogatott váratlanul simán, 16-7-re legyőzte az olimpiai bajnok szerb csapatot.

2022. augusztus 31. 20:29
null

A magyar férfi vízilabda-válogatott váratlanul simán, 16-7-re legyőzte az olimpiai bajnok szerb csapatot a Splitben zajló 35. vízilabda Európa-bajnokság férfi tornájának szerdai csoportrangadóján, így negyeddöntőbe jutott.

Varga Zsolt szövetségi kapitány címvédő, de a két hónappal ezelőtt balul sikerült hazai világbajnokság után alaposan megfiatalított együttese végig rendkívül koncentráltan játszott, már a nagyszünetig öt góllal elhúzott, tetemes előnyét pedig még növelte is a végső dudaszóig.    

A magyarok pénteken 9 órától Izrael ellen zárják a csoportkört, majd első helyüknek köszönhetően vasárnap nem kell vízbe ugraniuk a nyolc közé kerülésért, így jövő kedden a negyeddöntőben lesznek érdekeltek legközelebb.

(MTI)

Nyitókép:MTI/Illyés Tibor

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2022. szeptember 01. 13:56
Jót tett az edzőváltás, fiatalítás. Szerbek pedig szedjék össze magukat, meg kell mutatni a világnak, hogy férfi póló az magyar és Dél-szláv buli, és vannak egyebek.
pipa89
2022. szeptember 01. 13:13
Húh, ezt a meccset meg kell néznem :-)
csulak
2022. szeptember 01. 12:27
Bravo!!!!!!!! ne felejtsetek el ,hogy a spanyol, olasz, gorogoknek is adosak vagyunk a gyozelemmel ! Hajra fiuk, az aranyig ! Hajra Magyarorszag !
neszti
2022. szeptember 01. 09:12
Mindent bele! stadion, stadion, stadion, stadion, stadion,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!