Felháborodtak a francia kézisek a laza magyar járványügyi szabályokon

2022. január 12. 16:19

Szerintük ez tiszteletlenség.

2022. január 12. 16:19
null

Nem vették jó néven a francia férfi kézilabda-válogatott tagjai, hogy Magyarországon nem olyan szigorúak a járványügyi szabályozások, mint máshol – írja a Telex.

A francia válogatott egyik legkiválóbb játékosa, Nikola Karabatić azt nehezményezte, hogy távol kellett tölteniük a karácsonyt és a szilvesztert a családjuktól, hogy ne betegedjenek meg az Eb-re, erre Magyarországon olyan vendégekkel kell találkozniuk a szállodájukban, akik nem viselnek maszkot. A válogatott kapusa, Vincent Gérard arról panaszkodott, hogy mindez tiszteletlenség a játékosokkal és a stábtagokkal szemben. Ugyanerről szólt a szövetségi kapitány, Guillaume Gille is: szerinte elfogadhatatlan, hogy ilyen nagy az eltérés a nemzetközi szövetség és a rendező országok szabályai között.

A magyar–szlovák rendezésű kézilabda Eb január 13-án, csütörtökön kezdődik.

Fotó: Franck FIFE / AFP

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thorin
2022. január 15. 19:03
Ha diktatúrát játszik az országotok, akkor azt ne ott kérd számon, ahol ez nem történt meg.
Tribunus
2022. január 14. 09:51
A franciák igazából csak nyugati románok ....
Kopa
2022. január 14. 07:51
Jól tudom, hogy a meccseken még nézők is odapofátlankodnak? Mekkora szemétség ez már.
Micmac
2022. január 13. 17:19
Inkább arra vigyázzunk, hogy ez a möszjő Karabatic ne menjen el tippmixelni, mert azért egyszer már majdnem lecsukták... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!