Visszavonul a válogatottból Juhász Roland

2016. július 05. 20:51

Visszavonul a válogatottságtól Juhász Roland, a magyar fociválogatott alapembere, aki 2004-ben játszott először a nemzeti tizenegyben. Azóta 94-szer lépett pályára.

2016. július 05. 20:51

Juhász Roland visszavonul a magyar labdarúgó-válogatottól, amellyel nyolcaddöntőig jutott a franciaországi Európa-bajnokságon.

A 33 éves védő, aki kedden közleményben jelentette be döntését, 2004-es bemutatkozása óta 94 alkalommal lépett pályára a nemzeti csapatban és ezzel harmadik az örökrangsorban. A válogatottban összesen hatszor volt eredményes.

Juhász a kontinenstornán az Ausztria elleni nyitófordulós összecsapáson nem játszott, az azt követő három találkozón viszont pályára lépett.

„Rengeteg megható gesztus és kedves szó fogadott itthon, nem tagadom, boldoggá tett, hogy ekkora szeretettel díjazták az Eb-szereplést a magyar emberek – írta közleményében Juhász. –  Volt kis idő, hogy átgondoljam a jövőmet, leülepedett bennem az a sok pozitív visszajelzés, amit kaptam. Kikértem a családom és a barátaim véleményét, s arra jutottam: le kell zárom egy fontos fejezetét az életemnek.”

 A védő kifejtette: találkozót kért Bernd Storck szövetségi kapitánytól, és tájékoztatta az elképzeléséről.

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2016. július 06. 06:29
Köszönjük, Roli! Külön köszönet, amiért Dárdai hívására 2014 októberében visszatértél és a romának ellen Bukarestben Gerával és Királlyal segítetted visszahozni az EB szereplés reményét. Reméljük Storck rá tudja beszélni Orbant, hogy vegye át a posztodat, ha nem marad Litauszki.
tunde04
2016. július 05. 22:19
Rolandnak köszönjük az eddigi játékát! És ha ő úgy érzi, h itt a vége, akkor mi elfogadjuk. További sikeres éveket kívánok!
lavor
2016. július 05. 22:02
Méltó lezárása volt ez a sikeres EB Juhász Roli válogatott karrierjének. De azért sajnálom, hogy nem marad, akár csereként is, ugyanis nem igazán látom, hogy ki lenne most az a védő, aki egy sérülés esetén akár Langot, vagy akár Guzmicsot helyettesíteni tudná.
kelemikes
2016. július 05. 21:49
Szerintem: Szép volt Roland!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!