Saját himnuszukat fütyülték ki a bukaresti szurkolók: összekeverték a székely himnusszal

2016. január 11. 14:34

A saját himnuszukat fütyülték ki a szombati Bukarest Rapid-Sepsiszentgyörgy női kézilabdamérkőzésen a román csapat szurkolói, mivel összekeverték azt a székely himnusszal – írja a Székelyföld.ma.

2016. január 11. 14:34

Megközelítőleg kétszáz Rapid Bukarest fociszurkoló látogatott el szombaton a Bukarestben megrendezett Rapid-Sepsiszentgyörgy női kosárlabda mérkőzésre , hogy „bosszút álljanak” a székelyeken, ugyanis előzőleg a Sepsi SIC-U Kolozsvár mérkőzésen a sepsiszentgyörgyi nézőközönség kifütyülte a kolozsvári csapatot amiért azok nem tisztelték meg a székely himnuszt a mérkőzés elején. 

Már a mérkőzés kezdete előtt összezavarodtak szegény Rapid szurkolók, ugyanis nagy magyarellenes igyekezetükben a saját himnuszukat fütyülték ki, amelyről azt hitték, hogy a székely himnusz, a bukaresti játékosok legnagyobb csodálkozására - írja a Székelyföld.ma.  

A sepsiszentgyörgyi játékosok a román himnusz alatt a román zászló fele fordultak, tiszteletük jeléül. Az amerikai idegenlégiósok nem értették, hogy mért fütyülik ki őket. 

Nem ez volt az egyetlen furcsa jelenet a mérkőzésen, 50-12 sepsiszentgyörgyi vezetésnél ugyanis a Rapid-szurkolóknak eszükbe jutott egy korábbi konfliktus, ami miatt összeverekedtek egymás között. A csendőrök végül negyven román szurkolót raktak ki a sportcsarnokból. 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. január 12. 07:15
Hát agyban sosem voltak sehol.
kuwiq
2016. január 12. 00:50
Ez télleg szánalmas.
2016. január 11. 22:30
A kép alapján vizuálisan is megállapítható, hogy született atomfizikusok meg agysebészek, bár itt-ott akad közöttük egy-két öltözködési tanácsadó is!
Dénia
2016. január 11. 20:50
LOL! Sötét bocskoros csőcselék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!