Bronzérmet szerzett Cseh László

2011. július 28. 16:03

Cseh László bronzérmet szerzett 200 méter vegyesen a sanghaji világbajnokságon. A sportoló elégedett az éremmel, az időeredménnyel viszont kevésbé.

2011. július 28. 16:03

Cseh László bronzérmet szerzett a sanghaji vizes világbajnokság úszóversenyein 200 méter vegyesen. Az olimpiai ezüstérmes magyar úszó az amerikai Ryan Lochte és Michael Phelps mögött ért célba 1:57.69-es idővel. Ez Cseh László negyedik világbajnoki érme ebben a számban.

Nagyon örülök az éremnek, az időeredményemnek azonban már nem annyira, jobbat vártam. Igaz, az egyéni csúcsommal sem kerültem volna előrébb. A végét nagyon meghajtottam, mert a brazil jócskán előttem járt, a hajrám most ennyire volt elegendő. A vb-bronz mindenesetre mentálisan jót tesz, remélem, hogy fel fog dobni a 400 vegyesre” - mondta Cseh a verseny után. A futamon egyébként Ryan Lochte 1:54.00-val megdöntötte saját világcsúcsát, melyet még az űrruhák betiltása előtt úszott.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!