Nappali bútor trendek a nyári időszakra (X)

2024. augusztus 01. 12:10

Lakásunk átalakítása kisebb lakberendezési projektekkel nagyobb költségvetés nélkül is megvalósítható. A nyári időszakban könnyedén tudod a nyaraláshoz, tengerparthoz kapcsolódó nappali bútor trendeket behozni otthonodba. Nézzük, hogy milyen lehetőségek közül válogathatsz.

2024. augusztus 01. 12:10
null

Világos színek

Az egyik legkönnyebben megvalósítható változtatás nappalid színpalettájának frissítése néhány új bútordarab segítségével. A nyári időszakban érdemes a világos színeket előtérbe helyezni. A kisebb komódok nappaliba remekül mutatnak majd fehér vagy világosbarna színárnyalatban. A komódok esetében a fiókos és a polcos kialakítást is megtalálhatod a kínálatban, tehát az egyedi igények alapján választhatod majd ki a tökéletes darabot. Valamint nagy előnyük, hogy ezek alacsony kialakításuknak köszönhetően tökéletes helyet biztosítanak a kisebb dekorációk számára.

Extra bútordarabok

A nappali bútorok között a hagyományos darabok mellett remek ötlet lehet az extrákat is figyelembe venni. Ilyen lehet például egy színes babzsák vagy puff, amely remek kiegészítője lesz a kényelmes és pihentető nyári délutánoknak. Egy kisebb dohányzóasztal beszerzése is felfrissítheti nappalid összhatását, ezek közül is bátran válaszd a világosabb árnyalatú darabokat. Ezen szintén kényelmesen elhelyezheted majd a nyaralásból hazahozott emléktárgyakat dekorációként.

Nyári dekoráció

Végezetül a dekorációs elemek között is könnyedén találhatunk a nyári időszakhoz passzoló darabokat. Mivel a nyári időszakban éled fel leginkább a természet, könnyedén behozhatod azt otthonodba. Egy-egy nagyobb virágállványon például akár öt-hat különböző növényt is kényelmesen tárolhatsz majd. A megfelelő világítás szintén sokat dob majd a hangulaton, emiatt egy új, dizájnos lámpa beszerzése is sokat segíthet. Végezetül egy puha, színes szőnyeg is remek választás lehet.

 

(X)

Fotó: tawanlubfah - stock.adobe.com

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!