A VeriFLY digitális egészségügyi útlevelét használja a brit nemzeti légitársaság

2021. február 03. 21:39

A British Airways február 4-től elkezdi az új utazási-egészségügyi alkalmazás, a VeriFLY használatát azon ügyfeleivel, akik jelenleg is jogosultak utazni London és az Egyesült Államok között.

2021. február 03. 21:39
null

Az új, mobil eszközre letölthető digitális egészségügyi útlevél célja, hogy a megfelelő egészségügyi igazolásokkal és a jogosultság megerősítésével ellenőrizze, hogy az ügyfelek megfelelnek-e a célhelyre történő belépéshez szükséges követelményeknek.
Az alkalmazás használata opcionális lesz, tehát az ügyfelek továbbra is bizonyítani tudják majd jogosultságukat az Egyesült Államokba való belépéshez a hagyományos módokon.

A VeriFLY bevezetését egy hivatalos bejelentés előzte meg, miszerint az American Airlines és a British Airways állandó üzleti partnerek lettek, így mostantól minden ügyfelük számára lehetővé teszik az applikáció használatát, mikor a légitársasággal utaznak bármely nemzetközi desztinációból az Egyesült Államokba.

Az American Airlines volt az első légitársaság, akik a VeriFLY alkalmazást elkezdték használni novemberben bizonyos útvonalakon. Azóta ügyfelek ezrei utaztak az alkalmazás segítségével és rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a légitársaság felé az alkalmazás egyszerű és átlátható használatáról.

A British Airways az első légitársaság az Egyesült Királyságban, ahol ezt a típusú digitális egészségügyi útlevelet használják a Londonból utazó ügyfeleknél, valamint az Egyesült Államokon kívül is az egyetlen légitársaság, amely lehetőséget kínál az ügyfeleinek a VeriFLY kipróbálására.

Sean Doyle, a British Airways vezérigazgatója így nyilatkozott:

Bár a repülés jelenleg igen korlátozott, de elengedhetetlen lépés, hogy a lehető legtöbbet tegyük azokért, akik jogosultak jelen helyzetben is utazni, és segítsünk ügyfeleinknek a változó körülmények közt is kiigazodni. Továbbra is arra törekszünk, hogy felhasználóbarát, valós tényeken alapuló megoldásokat kínáljunk ügyfeleink számára és ezzel zökkenőmentesebbé tegyük az utazásokat. Még ilyen nehéz, megpróbáltatásokkal teli időkben is reméljük, hogy az utasoknak és a kormányoknak az Atlanti-óceán mindkét partján meg tudjuk adni azokat a szükséges eszközöket, amelyek megnyugvást biztosítanak a biztonságos utazáshoz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!