Megható fotót posztolt Bruce Willis lánya édesapjáról

2024. augusztus 25. 21:42

A színészlegenda minden idejét a családjával tölti.

2024. augusztus 25. 21:42

Nyitókép: Bruce Willis Instagram képernyőfotó 

Bruce Willis rajongói érthetően nagyon aggódnak kedvencük miatt, és türelmetlenül várják, hogy a család tájékoztassa őket a színész állapotáról. Időnként meg is osztanak néhány apró információt, ahogy most is történt. Rumer Willis a közösségi oldalán reagált az édesapja állapotára vonatkozó kérdésre.

Nagyszerűen van. Nagyon szeretem. Köszönöm.

– írta szűkszavúan és fotót posztolt a válasz mellé

Nemrég Bruce Willis felesége, Emma Heming, egy reménykeltő videót osztott meg a közösségi oldalán. Elmondta, hogy részt vett egy kutatásban, amely a frontotemporális demenciában szenvedők életének javítását célozza. Bár erre az állapotra jelenleg nincs gyógymód, a kutatások folyamatosan zajlanak.

Bruce Willist 2023-ban diagnosztizálták a betegséggel, miután megjelentek nála a tünetek. Nem sokkal ezután bejelentette visszavonulását a színészettől, és azóta minden idejét a családjával tölti.

Rumer megszorítja édesapja kezét. Forrás: Facebook

***
 

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marianer
2024. augusztus 26. 10:20
Bruce Willis posztolt fotót lánya édesapjáról? Önmagáról? Inkább "Bruce Willis lánya megható fotót posztolt édesapjáról"
pipa89
2024. augusztus 26. 08:36
Ez pont a második felesége, mármint a mellékelt fotó :-)
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. augusztus 26. 06:09
+oooooo
anegy_
2024. augusztus 26. 00:31
A "második gyermekkorát" éli, és így is kezelik. Szeretetben óvják, védelmezik, hogy minél tovább velük lehessen. Szívszorító és mégis megnyugtató, jó kezekben van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!