Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Rasszistázzák Eminemet, aki egy lövöldözésről mert rappelni új számában

2024. június 07. 20:40

Új kislemeze jelent meg a rappernek, akit most számos negatív kritika ér.

2024. június 07. 20:40

Nyitókép: VALERIE MACON / AFP

A „Houdini” című új dalában Eminem viccet csinált abból a 2020-as lövöldözésből, amely Megan Thee Stallion lábsérülését okozta. A dalszöveg miatt a közösségi felületeken támadják az előadót – számolt be az nbcnews.com.

„If I was to ask for Megan Thee Stallion if she would collab with me/Would I really have a shot at a feat?” – rappeli Eminem új számának első percében, ami magyarul azt jelenti, hogy „Ha Megan Thee Stalliontól megkérdezném, hogy kollaborálna-e velem/Vajon meg lennék-e lőve a lábamon?” (A „feat” a „feature” rövidítése, egy dalnál az adott előadók kollaborációját jelenti, a „feet” jelentése lábak, kiejtésben viszont mindkét verzió „fít”, tehát hangzás alapján mindkettő lehet.) 

A sor nem tetszett a közösségi média felhasználóinak, akik kritizálták Eminemet, mert a dalszövegében nemi erőszak elkövetését is hangsúlyozza, illetve egy fekete nőt vesz célba. A 2020-as lövöldözés kövekeztében az elkövető, Tory Lanez – aki szintén híres előadó – tíz éves börtönbüntetést kapott. 

Eminem új számát itt meghallgathatja:

 

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­­­e­l­d­ ­­­a­ ­­s­­z­­e­­x­­i­­­ ­­p­­u­­n­­­c­­i­­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Szittya Attila Bendegúz
2024. június 07. 22:56
Eminemről már hallottam. Az összes többi említettről meg nem. A noname "internet népéről" meg pláne nem. Ötven év múlva csak Eminemre fognak emlékezni. Bár, ahogy a világ elbutulását figyelem, már rá sem. De majd az MI. Ő majd fog.
Akitlosz
2024. június 07. 22:26
A negatív reklám is reklám. Az csak használ, ha "botrányra" hivatkozva ingyen terjeszti a világsajtó a Mandinerrel együtt.
Akitlosz
2024. június 07. 22:19
"Rasszistázzák Eminemet" pedig nála fehérebb néger nem létezik. :-) Eminem régi számát itt meghallgathatja: www.youtube.com/watch?v=X-TkrWpO75k
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!