Utolsó útjára kísérték Horváth Ádámot

2019. július 16. 11:25

Bárdos András szerint az elhunyt több millió embernek mutatta meg, mi az az ízlés, a műveltség.

2019. július 16. 11:25

Végső búcsút vettek Horváth Ádámtól családtagjai, barátai, kollégái és tisztelői kedden a budapesti Farkasréti temetőben. A Kossuth-díjas rendező, a Magyar Televízió egykori elnöke június 19-én, 89 éves korában hunyt el.

„Tizenhárom évet dolgoztam együtt a szakma mesterével. A forgatások befejezése után is összetartotta a Szomszédok stábját, amely neki köszönhetően szeretetben, konfliktusmentesen dolgozott. Mindig a szakmaiságot tekintette a legfontosabbnak és a legnehezebb pillanatokban is ott volt a humora” – mondta Nemcsák Károly színművész, a József Attila Színház igazgatója.

A család nevében búcsúzó Naszlady Éva színésznő, rendező kiemelte: Horváth Ádám számos televíziós alkotásában, a tévéjátékokban, a minisorozatokban, a koncert- és színházfelvételeken, szilveszteri műsorokban tovább fog élni. A Színház- és Filmművészeti Egyetem nevében beszélő Bárdos András hangsúlyozta: Horváth Ádám több ezer embernek tanította és sok milliónak mutatta meg, mi az az ízlés, a műveltség.

(MTI)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kicsiaborsde
2019. július 16. 17:11
A "Szomszédok" a szocialista, panelproletár igénytelenség "irodalmi" fekáliája ami ennek az embernek a tollából fröcsögött ki. Remélhetôleg minnél hamarabb elfelejti mindenki mind a "mûvét", mintpedig ôt.
magyarpaprika
2019. július 16. 16:05
R.I.P
Locomotive
2019. július 16. 12:41
Baze", azt hittem a kis képen, hogy Kulka... nem is értem, miért?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!