Miért nézhetetlen a Star Wars 7?

2015. december 21. 16:25

És megint csak az aduász a halálcsillag lenne, ami a birodalmiaknak olyan, mint az LMP-nek a flashmob, az MSZP-nek meg a sajtótájékoztatók, mindig ezzel próbálkoznak, nem jön be, de ez nem zavarja őket.

2015. december 21. 16:25
G. Fodor Gábor

„Vigyázat Spoilerek!!!

(...)

7. És megintcsak az elcseszett Birodalomnál, akarom mondani az Első Rendnél kötünk ki. Szánalmas, ha azt mondom Birodalom, akkor a Disneynek csak a náci Németország jut eszébe. Primkó kis nácik bombázzák szét a film közepén a Köztársaságot („a mai napon a Köztársaságnak vége”), hogy aztán folytatódjon a film is, meg a Köztársaság is. És megint csak az aduász a halálcsillag lenne, ami a birodalmiaknak olyan, mint az LMP-nek a flashmob, az MSZP-nek meg a sajtótájékoztatók, mindig ezzel próbálkoznak, nem jön be, de ez nem zavarja őket. Mindenesetre nagyon kínos.

8. Maguk a filmkészítők is érezhették, hogy az. A film ugyanis 136 perc reflexió, kényszeredett viszony kialakítása az eredeti történetvezetéshez, mindezt azért, hogy mindenki elfelejtse a szintén kínos előtörténet-triológiát. Ez nekem nem sikerült. Itt nincs kivel azonosulni.

+1 Az egyetlen menő dolog a rajongás a bőrcuccokért. Poe Dameron újhullámos bőrdzsekijét a tébláboló Finn ragadja magához, hogy aztán kinyávogja magának, hogy Dameron nekiadja. És Han Solo is vagány bőrkabátban nyomja. Legalább beindul majd az SW-bőrszerkó ipar.

Már csak ez hiányzott.”

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. január 17. 10:58
Látt5am a sorozat első részét, sohasem éreztem késztetést a többire.
heep
2016. január 14. 21:01
Én inkább azon csodálkozom, hogy nem horogkereszt alakú lézer ninja csillagokkal dobálódzik. Bár miután én még nem láttam a filmet lehet, hogy van benne ilyen is.
nimfak
2015. december 27. 15:29
Csak par kockat lattam a filmbol, buntetes lenne, ha vegig kellene neznem. Orulnek, ha egy szakember velemenyet olvashatnam. Lehet, hogy bennem van a hiba.
nemecsekelek
2015. december 27. 15:29
Részvétem. Egyébként én is a 13 éves fiammal néztem meg. Különben nem jutott volna eszembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!