Vineta, mics és pezsgő – erdélyi gasztronómia Budapesten
Reggeli piacozás közben erdélyi pacalcsorba és pezsgő – lehet, hogy elsőre szokatlannak tűnik, de a Fény utcai piacon esélyes, hogy megszokott jelenség lesz hétvégenként.
A Budavári Borfesztiválon két újdonság is rögtön megragadta a figyelmünket: a Hungaria-pezsgők címkéi kisebb ráncfelvarráson estek át, melynek során saját logót kapott a termékcsalád az eddig használt magyar címer helyett. A másik pedig, hogy debütált az ízében proseccós hangulatú új, limitált palackszámú irsai olivér extra dry pezsgő.
A Mandinernek Bálo Zoltán, a Törley Pezsgőpincészet marketingvezetője elmondta, a termékek külsejét időnként a fogyasztói-piaci igényeknek és a kor kihívásainak megfelelően megújítják, a Hungaria-pezsgők pedig elég sokat futottak már ugyanazzal a címkével, így éppen ideje volt frissíteni. Az új címke öntapadós, egy kicsit kisebb az előzőnél, a legnagyobb változás, hogy lekerült róla a magyar címer.
Pontosabban: felkerült helyette egy új, saját Hungaria-címer, ami a márkanév H-betűjével játszik. Bálo Zoltán erről a Mandinernek azt mondta, kifejezetten szerettek volna saját logót a Hungariának, és most végre itt is van. A most debütált irsai olivér extra dry pezsgő már az új csomagolást kapta meg, van is róla pár fotónk.