Az olasz vonalnál maradva desszertnek panna cotta-t törökmézzel, valamint tiramisut kértünk kávéval. A tiramisu légies, és nagyon könnyed, a panna cotta pedig pont annyira volt édes amennyire kellett, a kávéval tökéletes zárása volt az étkezésnek.
Az egyes fogások átlagára 2 ezer forint környékén van, ha kisebb ételeket választunk; ha nagyobb az adag, 3-4 ezer forint lesz az ár. Az étterem borlapján szinte csak tokaji borok találhatóak, azonban azok nagyon széles választékban: hamarosan olyan, már idősebb különlegességek is megtalálhatóak lesznek, mint Szepsy István 2008-as Szent Tamása, vagy Demeter Zoltán 2007-es Veres dűlőből származó bora, esetleg az Oremus 1972-es aszúja. Az étteremben mindketten egy háromfogásos ebédet fogyasztottunk el limonádéval és kávéval, így összesen 12 500 forintot fizettünk, ami ezért a minőségért, hangulatért, szolgáltatásért rendkívül méltányos ár.
Az encsi megálló után Tolcsva felé vettük az irányt, ahol három órától Bacsó András, az Oremus birtokvezetője, borásza várt minket. A legnagyobb nevű pincészetek közt számon tartott birtok kissé kiesik a hegyaljai körforgásból, így előző héten mikor ismerőseimnek mondtam, hogy az Oremushoz megyek, mindenki azzal reagált: ők is régóta tervezik a birtok meglátogatását, és irigykednek.