Nem a minőség volt a szempont az idei POSZT-on

2012. június 19. 09:29

Az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó sok szempontból ellentmondásos volt a résztvevők szerint. Az Index videója.

2012. június 19. 09:29

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Necoure Yamakee
2012. június 19. 16:42
Nem értem én mitől vannak kivételezett helyzetben a színészek, miért körülöttük forog a világ, mitől sztárok? Egyáltalán miért kell folyamatosan foglalkozni a színészekkel és lelkivilágukkal? Számomra sztár az a falusi tanító, akik egész nap hátrányos helyeztű gyerekekkel foglalkozik kockáztatva, hogy agyba-főbe verik egy átültetés okán. Vagy sztár az az orvos, aki a legszegényebb tanyavailágan gyógyítja a betegeket. Mellesleg munkájuk százszor többet ér az ország és a lakosság számára mint az agyonsztárolt színházi világ.
Claypool
2012. június 19. 15:51
.."..felülről irányított mesterséges békéltető hangulat.." "..a jobboldali színházi körök bevásárolták magukat a színházi találkozóra.." Ezek tényleg azt hiszik,hogy ők szarták a spanyol viaszt???
marko11
2012. június 19. 13:37
Csáki Judit nagyon elégedetlen. Hát, persze, az általa szervezett Új Színház hecckampány is kudarcba fulladt. És milyen jó hogy vannak vidéki színházak. Pl. milyen jól beszél a békéscsabai rendező, Fekete!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!