Sztriptízzel a magyar kultúráért

2012. január 19. 21:39

Amíg a kultúráért felelős államtitkár díjakat adott át a Magyar Kultúra Napjának alkalmából, addig az utcán a közgyűjtemények dolgozói demonstráltak a kormány kultúrpolitikája ellen.

2012. január 19. 21:39

A megszorítások és a bizonytalanság ellen, a kultúrafejlesztési stratégia megszületése érdekében demonstrált csütörtökön a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ). A szervezet elnöke az Indexnek elmondta, nincsenek pénztartalékaik és már az alapfeladatokat sem tudják ellátni.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2012. január 20. 10:55
Ezt a performance-t csak egy ember élvezte, az a kis kéjenc törpe ott a sor végén aki végig odadörgölőzhetett a csajhoz.. )
di maggio
2012. január 20. 09:58
Látjátok feleim, ennyire telik a liberális oldalnak . Valamivel jobb csajokat is hozhattak volna
hakos
2012. január 20. 09:07
Várjanak csak, amikor majd az IMF követelésére a bérüket is megvágják.... Az az IMF, amelynek az egész ballibant oldal a kormány ellenében szurkol..... Egyébként a konkrét tüntetőket el is lehet bocsátani, láthatóan már el tudnak helyezkedni a versenyszférában, mondjuk a szórakoztatóiparban....
kamasuka
2012. január 20. 08:19
Még jó, hogy 20 évig minden rendben volt amíg az SZDSZ kezében volt a főváros és volt 12 évnyi szoclib kormányzás. Az elmúlt nyolc évben tökéletes volt minden.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!