Tarr-kurzus indul Lengyelországban

2011. július 18. 10:18

Tarr Béla A torinói ló című filmjével mesterkurzust tart, Pálfi György a zsűri tagja, Kardos Sándor, Mundruczó Kornél és Szász János legutóbbi munkáiból pedig vetítést tartanak Wroclawban, Lengyelország legnagyobb nyári filmfesztiválján.

2011. július 18. 10:18

Az Új horizontok (New Horizons) filmfesztivál évente mintegy ötszáz filmet tűz műsorra, és a filmművészet kiválóságait csábítja Wroclawba. Tarr Béla rendező az esemény díszvendége lesz, július 26-án mesterkurzust is tart A torinói ló vetítését követően. Az alkotást egyébként a július végi melbourne-i (Ausztrália) és a durbani (Dél-Afrika) nemzetközi filmfesztiválra is meghívták.

A wroclawi filmfesztivál nemzetközi versenyében Kardos Sándor Rilke-feldolgozása, A sírásó indul, emellett a programban műsorra tűzik Szász János Ópium és Mundruczó Kornél Szelíd teremtés - A Frankenstein-terv című filmjét is. A szervezők a lengyel filmek versenyének zsűrijébe meghívták az Európa Filmdíjas Pálfi Györgyöt.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!