Botrányos Jackson-szobor Londonban

2011. április 07. 09:55

Az életnagyságú műalkotás abban a pillanatban ábrázolja az elhunyt énekest, amikor 2002-ben egy berlini szálloda ablakából kilógatta pár hónapos kisfiát.

2011. április 07. 09:55

Botrányt kavart Londonban Maria von Kohler szobrász legújabb műve. Az életnagyságú, Madonna gyermekével című szobrot a Premises Studio ablakában állították ki. A szobrászt az énekes rajongói közül sokan támadták, mivel az alkotás Michael Jacksont abban a pillanatban ábrázolja, amikor 2002-ben egy berlini szálloda ablakából kilógatta pár hónapos kisfiát. Viv Broughton, a stúdió vezérigazgatója elismerte, kezdeményezésük valóban provokatív. Arra akarják felhívni a figyelmet, hogy a fanatikus rajongók túlságosan elfogultak a sztárokkal szemben.

Jacksont az eset miatt 2002-ben rengetegen támadták. 2009-ben a skót filmsztár, Gerard Butler egy törölközőbe csavart virágcseréppel játszotta el az énekes mutatványát. A múlt héten egy másik Jackson-szobrot is felavattak Londonban, a Fulham futballcsapatának pályája mellett, ám ez sem aratott osztatlan sikert: a klub szurkolói azt mondták, az énekesnek semmi köze sincs a csapathoz. Nagy-Britanniában ezt tartják az eddigi legcsúnyább Jackson-szobornak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!