Rudolf sem vállalta be a POSZT vezetését

2011. január 17. 13:54

Nem találnak művészeti vezetőt a Pécsi Országos Színházi Találkozónak. A tisztséget sem Mácsai Pál, sem Rudolf Péter nem fogadta el.

2011. január 17. 13:54

Mácsai Pál, az Örkény Színház igazgatója rengeteg szakmai elfoglaltsága miatt, Rudolf Péter pedig filmrendezői, színészi tevékenysége miatt nem vállalta el a Pécsi Országos Színházi Találkozó vezetését - írja az Új Dunántúli Napló. A POSZT-ot szervező társaság két ügyvezetője, Jordán Tamás és Simon István tíz év után visszavonult.

A programok pécsi szervezésével Stenczer Béla színművészt bízták meg, budapesti társát pedig továbbra is keresik. Idén először hárman szelektálnak: Szilágyi Lenke fotóművész, Vekerdy Tamás pszichológus és Urbán Balázs kritikus eddig száznál is több új bemutatót nézett meg - az idei versenyprogram válogatása hamarosan véget ér.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!