Godard nem kíváncsi az Oscarra

2010. szeptember 09. 14:15

A francia rendezőlegenda nem utazik el Los Angelesbe, hogy átvegye életműdíját. Egyesek szerint a korosodó, ám mai napig aktívan dolgozó filmes nincs oda Hollywoodért.

2010. szeptember 09. 14:15

Jean-Luc Godard neje, Anne-Marie Mieville a The Australian lapnak elmondta: a 79 esztendős filmes egyrészt kora miatt nem vállalja a hosszú utat a díjátadóra, másrészt pedig az is csalódást okozott neki, hogy az életmű-Oscarokat egy külön ceremónián adja át a filmakadémia novemberben.

Godard eddig nem reagált a kitüntetésre, amit egyesek azzal indokolnak, hogy a rendező nincs oda Hollywoodért. Felesége szerint elképzelhető, hogy a produkciós csapatából valaki átveszi helyette a díjat. Az Oscar-díjátadó gálát jövőre február 27-én rendezik Los Angelesben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!