A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Schilling városi nyulai

2010. február 08. 13:56

A Krétakör művészeti vezetője hatalmas kritikai sikert aratott Párizsban.

2010. február 08. 13:56
Idén Schilling Árpádot kérte fel az új cirkusz legrangosabb európai oktatási központja, a Francia Cirkuszművészeti Központ végzősei vizsgaelőadásának megrendezésére. Az Urban Rabbits (Városi nyulak) című előadást két hete mutatták be Párizsban a tizenhat diák részvételével.
 
„A lehető legtisztább metaforákat próbáltam létrehozni, annyira egyszerű jeleket, hogy azok majdnem azonosak a jelölttel magával” - nyilatkozta a Krétakör művészeti vezetője. A rendező a három hónapos próbafolyamat kezdetén személyes beszélgetéseket folytatott a diákokkal, majd szeptemberben a csapat tíz napot töltött Budapesten utcai mutatványokkal készülve a diploma-előadásra. A Libération című francia napilap egy egész oldalon dicsérte a produkciót. „Az elképzelhetetlen épp olyan váratlanul jelenik meg a porondon, mint az életben: a másikkal való találkozásban” - írja a lap.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról