Nukleáris támadás éri Londont, egymillió áldozat – már számolgatnak az egyre fenyegetőbb oroszok (VIDEÓ)

2024. szeptember 24. 17:32

A szimulációs filmben lángra kap minden, ami éghető: benzinkutak, autók, elektromos alállomások, gázinfrastruktúra.

2024. szeptember 24. 17:32

Nyitókép: Getty Images

Egy orosz televíziós csatorna dokumentumfilmet sugárzott, amely egy nukleáris támadást szimulált London belvárosa ellen. A Cárgrád Telegram-csatornán bemutatott videó egy olyan robbanást ábrázol, amely a becslések szerint 850 ezer halálos áldozatot követelhet – számolt be az Independent.

Képzeljük el egy pillanatra, hogy megtörténik az elképzelhetetlen: egy nukleáris fegyver robban London felett. Ebben a dokumentumfilmben a katasztrófa pusztító következményeit tárjuk fel” – hangzik el a film elején. 

A videó egy 750 kilotonnás nukleáris robbanófejet mutat, amely az Egyesült Királyság felé halad, és amelynek szimulált epicentruma Westminster. „A detonáció után egy Naphoz hasonlóan forró tűzgömb keletkezik, amely gyorsan terjed, és 950 méteres körzetben mindent elpusztít” – állítja a film.

A szimuláció szerint a robbanás első áldozatainak száma meghaladja a 250 ezret, míg a hat mérföldes körzetben több mint 600 ezer sérültet eredményez. A dokumentumfilm szerint további 450 ezer ember halna meg égési sérülések, törmelék okozta sebek vagy sugárbetegség következtében, és „több mint egymillió ember szenvedne valamilyen sérülést”.

A film szerint 

minden, ami éghető, lángra kap ebben a zónában: benzinkutak, autók, elektromos alállomások, gázinfrastruktúra.

Emellett a robbanásveszélyes létesítmények felrobbannának, tovább súlyosbítva a pusztítást egy nagy területen, amely Camden-től Greenwich-ig, Islington-tól Wandsworth-ig húzódik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználo74
2024. szeptember 24. 22:06
Hmhm akkor vegyük számba a biztos túlélők létszámát mert hát lesznek olyanok is ez ugye nyilvánvaló 😀 ebben az a rossz hír a bal libsiknelk is hogy ők nekik sem lessz hely az atom biztos ovo helyen viszont a nagy okosoknak a házi kedvencei biztos ott lesznek a bunkerban 😀😀😀😀😀 lehet el kéne gondolkodni ezen is ha már ugye ők az értelmiség úgymond😀😀Aztán aztán ez is egy kérdés hogy tudott eljutni Ukrajna pár év alatt oda hogy háborúzik a szomszéddal ? Liberalizmus mi ? Majd lessz de nem ma nem holnap 😀😀😀😀😀
Krupp Skya
2024. szeptember 24. 21:38 Szerkesztve
Az amerikai űrhajósok: Basszus most hogy a picsába megyünk le, remélem raktak be a NÁSA-nál az utolsó adag kajánkba ciánt mint az oroszok Bala Lajkának. De ha akarjátok megehetitek az enyémet most!
Krupp Skya
2024. szeptember 24. 21:33
Egy előnye van, hogy megoldja a migráns válságot, senki nem meg sehova.
gilou-au-clavier
2024. szeptember 24. 21:25
Ukrajnának is lenne, nem lenne ekkora szájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!