Robert Fico leszögezte: elment volna Orbán Viktorral Moszkvába, de egészségi állapota nem engedte (Videó)

2024. július 06. 07:18

Merénylete óta először tartott nyilvános beszédet a szlovák miniszterelnök.

2024. július 06. 07:18

„Gátat kell építeni a progresszivizmus ellen, ami olyan, mint a rák” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök a dévényi várban megtartott állami megemlékezésen előadott beszédében, amely az első nyilvános felszólalása volt az ellene elkövetett merénylet óta. 

A Napunk N beszámolója szerint Fico a beszédében élesen bírálta a liberális és progresszív ideológiákat, és azt mondta, nem akarja, hogy Szlovákia azok közé az országok közé tartozzon, amelyek karikatúrát csinálnak a nyugati civilizációból. 

A szlovák kormányfő szerint ezek az ideológiák méregként terjednek, és a kormánynak meg kell találnia a módját hogyan szabjon gátat a progresszív ideológiáknak, az alkotmány módosítását sem zárta ki. Fico bírálta a liberális médiát is, valamint 

Orbán Viktor iránti csodálatát is kifejezte és elmondta, ha egészségi állapota engedte volna ő is csatlakozott volna a magyar miniszterelnök kijevi és moszkvai útjához. 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. július 06. 11:58
Genusnextgen 2024. július 06. 11:50 csapláros 2024. július 06. 10:07 ..."" a ruszki rakéták MINKET IS szarrá lőjenek" Már lehet rád is indították az orkok Buksika. Rettegj!:):):) #pedofidesz #csicskaorban"... Baszott, te hülyébb vagy a János bácsi albán szamaránál is ! Hogy a kurva, deszkán baszott anyádban lehetsz annyira diszlexiás, hogy elengedted a füled mellett, amikor az orosz, igaz, virágnyelven jelentette ki néhány hete, hogy Budapest koordinátáit törölték a rakétákból !??? DE HA RAJTAD, a segghülye proli liberálnácin múlna, azokat akár még ki is lőtték volna, hogy csakúgy mint az EU LIBERÁLNÁCI diktátorai a magyarokon statuáljon példát !
csapláros
2024. július 06. 11:53
Novicsok-5csapláros 2024. július 06. 10:33 ..."Döntsétek már el, balfaszok, hogy most náci vagy egy libsi lőtte le a fasszopó szlovákot.🤣"... Ez nem DÖNTÉS, hanem a TÉNYEK kérdése, húgyagyú, korlátozott gondolkodású balfasz, miután itt évek óta alkalmazzuk a LIBERÁLNÁCIZMUS (a liberalizmus legszélsőségesebb megnyilvánulásának, a liberális forradalom gyermekeit is fölzabáló diktatúra ideológiai, migráns, woke, gender, kirekesztés, kettős mérce és az apád faszának a) fogalmát is.
csapláros
2024. július 06. 11:48 Szerkesztve
Lajoss 2024. július 06. 11:08 ..."Bájos ez az új szerelem a magyar-gyűlölő Fico és a csüngőhasú között...😱"... A fasznak komentelsz, ha fingod sincs a fórum témájáról, arról hogy mi a faszt is jelent az a fogalom, hogy (figyelj, lassan írom, mert lassan olvasol) : POLITIKA ??? A szerelem az NEM POLITIKAI kategória.
Lajoss
2024. július 06. 11:08
Bájos ez az új szerelem a magyar-gyűlölő Fico és a csüngőhasú között...😱
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!