Donald Trump: Halottnak kellene lennem

2024. július 15. 10:08

„A kórházban az orvos azt mondta nekem, hogy ilyet még soha nem látott, az esetet szó szerint csodának nevezte” – mondta a republikánus elnökjelölt.

2024. július 15. 10:08
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA

Nyitókép: Photo by Anna Moneymaker/Getty Images

A Mandiner is beszámolt róla, hogy merényletkísérletet követtek el Donald Trump volt amerikai elnök ellen. A lövöldözés szombat délután történt a pennsylvaniai Butlerben tartott kampánygyűlésen.

A fegyveres több lövést adott le egy magas épületről a gyűlésen kívülről, mielőtt a titkosszolgálat munkatársai megölték.

Rendőrségi források szerint a lövöldöző egy épület tetején tartózkodott. Videókon látható, amint a vérző arcú Trumpot gyorsan elviszik a biztonságiak. Trumpnak a jobb füle felső részét találta el egy golyó. Trump a merénylet után nem sokkal már mindenkit biztosított arról, hogy nem ijedt meg.

Soha nem adom meg magam!”

– írta e-mailben támogatóinak a volt elnök.

A New York Postnak adott interjút a merényletkísérlet után Donald Trump. A republikánus elnökjelölt nyíltan elmondta, hogy „halottnak kellene lennem”. Az interjú során a republikánus elnökjelölt hangsúlyozta, hogy

a kórházban az orvos azt mondta nekem, hogy ilyet még soha nem látott, az esetet szó szerint csodának nevezte.”

Trump azt is elmondta, hogy ha nem mozdította volna el egy kicsit jobbra a fejét a lövés pillanatában, akkor biztosan meghalt volna.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 15. 15:03
Rossz pénz nem vész el…😉
Intel
2024. július 15. 14:09
Trumpot az oroszok mentették ki. Egy orosz nő látható a híres fotón amint épp lehúzza Trumpot a lövöldözés elől. Trump tehát orosz ügynök. Akkor viszont Orbán is orosz ügynök. Ki nem orosz ügynök? Biden elnök nem orosz ügynök. Ő védelmezi a szabad világot az orosz ügynököktől.
Colonel
2024. július 15. 13:14
Istennek , még tervei vannak vele !
Mich99
2024. július 15. 13:11
Én azt a lövész-egyesületet is megnézném (ahol a hülyegyerek felkészült), benne az FBI- és CIA-ügynököket...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!