Világosan kiderült, hogy ki áll Magyarország, és ki Brüsszel oldalán

2024. október 09. 21:30

Dobrev, Magyar és társaik a strasbourgi plenáris ülést belpolitikai csatatérré változtatták, és saját magukat járatták le.

2024. október 09. 21:30
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

„Strasbourgban ma láthatóan fontosabbnak tartották a képviselők a pártpolitikai intifádát, mint az Európai Unió minden eddiginél súlyosabb helyzetét.

Miniszterelnök úr bemutatta a magyar soros elnökség programját, elképzeléseinket az uniós versenyképesség javításáról, az illegális migráció elleni hatékony küzdelemről és a háborús konfliktusok kezeléséről, ami pedig ezután következett, az mindenkinek az emlékezetébe vésődik: von der Leyen elnök asszonytól kezdve Manfred Weberen át az ellenzéki magyar képviselőkig mindenki ízléstelen módon vette célba hazánkat. Dobrev, Magyar és társaik a  strasbourgi plenáris ülést belpolitikai csatatérré változtatták, és saját magukat járatták le.

Mi továbbra is Magyarországot képviseljük Brüsszelben, nem Brüsszelt egy Magyarországról szóló vitán.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kastellorizo
2024. október 09. 22:47
Novicsok-5 2024. október 09. 21:58 A "kapitulációt" elítéled, az idegen hatalom mellé állást nem. Fura.🤣
sexykitty-5000107
2024. október 09. 22:44
🍓 ️ ­É­r­t­é­­k­­e­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­­e­x­­­i­­­ ­p­u­­n­­c­­i­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Csubszi
2024. október 09. 22:40
Na Európa most láthatta, milyen szörnyszülötteket küldtek a ballibzöldLMBTQ, stb pártok az EP-be, hogy "képviseljék" a... saját érdekeiket. A választók meg le vannak szarva! Kezdődik, elvtársak! Jó lesz csomagolni a népharag elől elhúzni a Floridai birtokokra!
Novicsok-5
2024. október 09. 21:58
Nocsak, megszólalt a gyáva hazaáruló. Ha van, aki nem Magyarország oldalán áll, akkor az te vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!