Véletlenül felgyújtotta magát egy utcai lövöldöző Ausztráliában

2024. október 28. 09:22

A meneküléshez használt kocsit akarta eltüntetni, de végül saját magát gyújtotta fel a férfi.

2024. október 28. 09:22
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Lövöldözéshez riasztották a rendőröket október 23-án, miután két férfi lövöldözni kezdett Sydney nyugati részén. A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre. A lövéseket az ABC News beszámolója szerint három férfira adták le, akik egy parkoló autónál várakoztak, de egyikük sem sérült meg. Az elkövetők egy autóval menekültek el a helyszínről.

Húsz perccel később a rendőrség egy égő autóról kapott bejelentést. A nyomozók rögtön gyanították, hogy a két eset összefüggésben van. Miután összevették a két helyszínen készült kamerafelvételeket, látták, hogy

a lövöldöző maszkos férfiak egyike gyújtotta fel a menekülésre használt járművet, miközben a saját lábait is lángba borította.

Az elkövetők továbbra is szökésben vannak, de a rendőrség szerint a két helyszínen és a kettő közötti útvonalon is számos erős bizonyítékot és bűnjelet találtak. A nyomozók első körben kórházak, orvosok és patikusok kikérdezésével próbálják megtalálni a férfit, aki feltehetően súlyos égési sérülésekre keresett gyógyszert vagy kezelést a kiégett autó közelében.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2024. október 28. 10:00
Ausztráliában elég veszélyes gyújtogatni, mintha minden évben Görögökhöz és USA-hoz hasonlóan leég az erdő! Ausztráliában most lesz nyár!
lesmiserables
2024. október 28. 09:38
ügyes. természet megoldja
cutcopy
2024. október 28. 09:30
"Az elkövetők továbbra is szökésben vannak" Különös ismertető jegyük hogy egyikük ég..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!