This is America: egy férfi kitalálta, hogy a csónakján vészeli át a halálos hurrikánt, azonnal mém lett belőle (VIDEÓ)

2024. október 10. 06:16

Fogadni is lehet: vajh túléli, vagy sem?

2024. október 10. 06:16
null

Nyitókép: X-képernyőkép

Amerikában – azon belül is leginkább Floridában – egy akkora hurrikán tombol, hogy még az azt megjósló időjós is csak a könnyeivel küszködve bírta bejelenteni, mekkora tombolás várható. Ennek az „amerikai-skálának” a túloldalán helyezkedik el a „Dan hadnagy” néven híressé vált figura, aki a fejébe vette:

a saját kis lélekvesztőjén éli túl a vihart.

Kötötte az ebet a karóhoz: csak és kizárólag akkor hagyja el hajóját, ha az elkezd széttörni a viharban. Az egyik lábát sípcsontból elvesztett férfi alapból is a Tampa-öböl kikötőjében lévő vitorláson él, ugyanis az elmúlt 10 évben hajléktalan volt.

És mitől lett Dan hadnagy a „mém-neve”? A Forrest Gump miatt, ugyanis abban szerepelt egy Dan hadnagy, aki a rákhalászhajóján élte túl egyetlenként a Carmen-hurrikánt.

A valóságos Dan hadnagy – polgári nevén Joseph Malinowski – nem tudni még, hogy sikerrel túléli-e a vihart, de egy dolog biztos: Amerika nem hazudtolta meg magát, már lehet fogadni a férfi halálára – de a túlélésére is. A fogadások alapján 1 a 3-hoz az esélye.

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 10. 10:06
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­­é­k­­e­­­l­d­ ­­a­­ ­­­s­­­z­­e­­x­i­ ­p­­u­­­n­­­c­­i­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
flesh ripper
2024. október 10. 10:03
Csak egy bajkeverő, szexuális bűnöző, stb. www.wuft.org/fresh-take-florida/2024-10-09/tampa-man-refusing-to-leave-sailboat-in-hurricane-milton-once-arrested-over-claim-he-tried-to-set-woman-on-fire
nemturista
2024. október 10. 09:54
Őt is komolyan kell venni, mégis csak egy szavazó,még ha nem is éli túl....
Abiondi
2024. október 10. 08:48
Ez is csak az aktív eztanázia egyik formája. Lapozzunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!