Tessék mondani lehet egyszerre utálni a németeket és az oroszokat?

2024. október 25. 17:55

A szellemi fogyatékosság egyik jele, hogy valaki egyáltalán nem összefüggő dolgokat kapcsol össze.

2024. október 25. 17:55
null
Paranoid Android
Paranoid Android
PestiSrácok

Nyitókép: Thomas Imo / Photothek Media Lab / dpa Picture-Alliance via AFP

„Manapság a germanofília, meg a német dominanciájú Európai Birodalom egy hülyeségnek számít. Az oroszok meg oroszok maradtak, csak addig tűnnek jobbnak mint a németek, amíg ide nem érnek. Nekünk azt kell valahogy elintézni, hogy a nézeteltéréseiket ne a mi országunkban intézzék, mint legutóbb. A németek talán még soha nem voltak ennyire gyengék, mint mostanában, az oroszok meg éppen a birodalmuk központi részének a határvidékén háborúznak. Az embernek az a szomorú benyomása, hogy a kommunista időket leszámítva, az oroszokkal talán még jobban lehet egyezkedni, mint a mindenkori németekkel. De ezt mondjuk igazából csak Orbán Viktor tudja, akinek ebben, a két birodalommal való tárgyalásban, mindenkinél nagyobb tapasztalata van a világon.

Nem hiszem, hogy ezek az élményei akár az oroszok, akár a németek irányában heves pozitív érzéseket alapoznának meg. Adja az ég, hogy sose kelljen választanunk egy Manfred szerű német führer és Putyin vagy esetleg egy vagabundabb utódja között.

Szerintem normális magyar ember sem németet, sem oroszt nem akar. Aki meg manapság német segítséggel akar hatalomra kerülni Magyarországon, arról pontosan meg tudjuk mondani, hogy kinek a politikai örökségét is viszi tovább. (Bocs, hogy ide jutottam a szláv csajoktól, de ezért is őket kell utálni!:)”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
recipdoki
2024. október 25. 20:28
Paranoid Android höhöö...ez olyan mint a szoponcmaszturbáltaló Francesca Rivafinoli kamu,kitalált nevű takonynáci propagandista rezsimluvnya -csinál még hülyébbet az aluiskolázott szoponcokból.Mera segghülye orbánszoponc nem ért külföldiül mindig a legalacsonyabb értelmi képességűekhez kell szólni úgy biztosan célbaér-végterméke a magukat elhülyíteni hagyók fogyasztására Ezen már csak röhögni tudok😁-ezer éve járok fidióta oldalakra,kitiltott a cenzor,új regisztráció vissza,X az x-szer,idegbe hozni a szektát ,a javát elmentettem,szép gyűjteményem van róla a mandi csak a kreténkeltője Orbán fogyatékosoknak szóló progandájának ahol az ingyenhülyékből hasznoshülyévé agymosnak titeket szoponcok a gondolkodó társadalom szórakoztatására
Beszélgető
2024. október 25. 20:16
A legtöbb lengyel így érez…
Bell & Sebastian
2024. október 25. 20:04 Szerkesztve
Mi a magyar államvallás? Azért kisstílűségben még mindig a Fidesz viszi a pálmát, de szó szerint. Amit Putyin 2 darab székesegyházzal oldott meg, azt Orbán nem volt képes a Regnum visszaépítésével, helyette egy turista mágnes ideológiai zagyvaságot nyomtak először (by Makovecz), majd jött a kereszt felbiggyesztése a kommunista sörnyitóra, ami végül is TESCO-gazdaságos és fennen hirdeti a bumburnyákságot, tehát rendben is lenne. Pedig nagyon nincsen!
Bell & Sebastian
2024. október 25. 19:57 Szerkesztve
Mondjuk ez egyszerre álprobléma és valódi. A két nép vezető rétegének közös gyökereire (rossz az, aki rosszra gondol, nem zsidózok, vikingezek) utalnék meg a sémita népek történelmi gyűlöletére - egyszerre. De mondhatnék mást is, az orosz hadsereg központi templomában például szó szerint a III. Birodalmon tapos a látogató, a zsákmányolt fegyverek acéljából öntötték a padlólapokat. Amúgy az aktuális orosz államvallás hiperrealisztikus építészeti megjelenítése. A kérdésre válaszolva, a nemzeti- és nemzetközi szocializmus egyaránt a múlt. A kultúrmarxizmus pedig az európai jelenidő. Vagyis a kérdés helyesen feltéve: - Lehet-e egyszerre utálni Hitlert és ajnározni Zelenszkijt? - Mi az hogy, egyenesen kötelező kivételes esetekben skizofrénnek lenni! Van az a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!