Megdöbbentő videó: így dolgoznak az ukrán sorozótisztek – a kocsmákból szedték ki a harcképes férfiakat és vitték is őket a frontra

2024. október 14. 21:58

Egyre komolyabb a fejetlenség, ugyanis drasztikusan apad az utánpótlás a fronton.

2024. október 14. 21:58
null

Nyitókép: TikTok

Vérfagyasztó felvételeket tett közzé a brit Daily Mail, amelyeken az látható, amint az ukrán toborzótisztek már a bárokba és kocsmákba is be-betérnek, hogy onnan kiráncigálják akaratuk ellenére a katonakorú ukrán civileket, hogy őket mihamarabb a frontra lehessen küldeni. 

A brit lap megjegyzi, hogy az ukrán fővárosban ritkának nevezhetők az ilyen akciók, ez minden bizonnyal azt bizonyítja, 

hatalmas a baj a fronton és vészesen fogynak az emberek az ukrán oldalon. 

@dailymail The Ukranian military has launched targeted raids in Kyiv, detaining those refusing to show documents exempting them from military service, or those whose documents are considered faulty. Those who do not comply are being dragged out of restaurants, bars, nightclubs, and concert venues by army recruiters. #ukraine #ukrainian #military #war #news ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) - SoLaTiDo

A jelenleg hatályos szabályok szerint minden 25 és 60 év közötti ukrán férfi sorozásra kötelezhető, a 18 és 60 év közöttiek pedig nem hagyhatják el az országot. A sorozást végző tisztek a képsorok alapján rendkívül agresszívan léptek fel és vittek el mindenkit, aki eddig nem lépett be önként a seregbe. Kijev áprilisban vezetett be egy új törvényt, amely előírja, hogy a katonai szolgálat követelményeit teljesítő embereknek be kell vinniük adataikat egy online rendszerbe, különben megbüntetik őket. 

Legutóbb péntek este tartottak nagyszabású akciót az ukrán sorozótisztek, akkor a kijevi Sportpalotában megtartott Okean Elzy rockkoncertre mentek be és vittek mindenkit, aki kellett nekik a frontra. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ihavrilla
2024. október 15. 00:05
És még mindig 57 %-os a bizalom az előbbi cikk szerint?
DBZ22
2024. október 14. 22:54
A tik tok az valami ukrán propaganda oldalra visz , de a fenti " Daily Mail " link működik és van több is .
Treeoflife
2024. október 14. 22:40
Ezeket a képsorokat látva csodálkozik valaki azon, hogy Zelenszkij népszerűsége a béka hátsója alatt van? Addig ürüljön, amíg nem őt fogják hasonlóan kiráncigálni valahonnan. Eszembe jutnak azok a képsorok, hogy Líbiában hogyan rángatták elő a csatornából Kadhafit.
sexykitty-5000112
2024. október 14. 22:37
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­e­­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­z­e­­x­­i­ ­­p­­­u­n­­­c­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!