Dömötör Csaba: A kormány a magyarok oldalán, Magyar Péter Brüsszel oldalán áll

2024. október 09. 17:30

Az EP többségét nem érdekelték a magyar elnökség célkitűzései – mutatott rá a Fidesz EP-képviselője.

2024. október 09. 17:30

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

„A magyar uniós elnökségről szóló európai parlamenti vitán, és egy fontos tapasztalattal gazdagabbak” – mondta Dömötör Csaba, a Fidesz EP-képviselője a közösségi oldalára feltöltött videójában. „Most már tudjuk, hogy ki melyik oldalon áll, 

a kormány a magyarok oldalán áll, Magyar Péter pedig a brüsszeli politika odalán”

– tette hozzá. Az EP-képviselő szerint a DK után a TISZA is csatlakozott a Magyarország elleni kórushoz az Európai Parlamentben. Ahhoz a kórushoz, amely egy sor kérdésben akarja megtörni Magyarországot, megváltoztatni a magyar álláspontot – fogalmazott. A politikus szerint a vitában felszólalók egy jelentős része Ursula von der Leyentől Manfred Weberékig nyíltan hirdette, hogy támogatni kell háborút. A tiszások ehhez tapsoltak, volt, hogy állva”– emelte ki.

Hogyha a TISZA ehhez a kórushoz csatlakozik, akkor azzal a liberális bevándorlás politikát is támogatja, azt a politikát amely bünteti a határvédelmet, például Magyarországot is több százmillióval azért, mert nem niytja meg a határait”

– fogalmazott Dömötör Csaba. „Erről szól a Magyarország elleni boszorkányüldözés, semmi másról. Jó lett volna beszélni többet az uniós magyar elnökség célkitűzéseiről, összeomlóban van a schengeni rendszer, gyengül az európai versenyképesség, stagnál az az európai gazdaság, de a ma felszólalók jelentős részét mindez nem érdekelte. Nem először látunk ilyet és sajnos nem is utoljára” – zárta gondolatait az EP-képviselő.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000107
2024. október 09. 19:45
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­k­e­­l­­­d­­­ ­­­a­ ­­­s­­z­e­x­­­i­­ ­p­u­­­n­c­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
states-2
2024. október 09. 19:41
Pszichopeti betagozódik Gyurcsány meg a brüsszeli komcsik mellé, nincs más választása, aztán együtt bukik velük.
Szerintem
2024. október 09. 19:25 Szerkesztve
A tiszafostos beszart tőle, hogy nemzetközi sajttájt tartson. Már bent ültek az újságírók, amikor közölte velük, hogy mégsem. Beszart és megfutamodott. Aztán úgy vállalta el mégis, hogy ott Weber mellette álljon. Az a sajttáj is csak 6 percig tartott, nehogy még kérdéseket is kapjon.
pugacsov-0
2024. október 09. 19:24
D Cs megköszönhetné Borvendég Zsuzsának a korrekt felszólalását. Egy nő aki nem rúg a hazájába, de otthon a pártja ellenzéki...l
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!