A Harris-momentum vége?

2024. október 23. 23:22

Jól indult, de már lefelé tart a Joe Biden helyére az utolsó pillanatban bedobott elnökjelölt kampánya.

2024. október 23. 23:22
Szilvay Gergely

 

A szerző a Mandiner főmunkatársa

Senki nem értette, leszámítva talán a demokrata párti kampánygurukat, hogy miért is lett hirtelen népszerű Kamala Harris azután, hogy Joe Bident a Donald Trump elleni elnökjelölti vitában nyújtott, lesújtó teljesítménye és nyilvánvaló mentális problémái miatt visszaléptették, és őt tették a helyére. Addig ugyanis az alelnököt politikai antitalentumnak tartották, népszerűsége még Bidenét sem érte el.

Valamit mégis láttak benne a szavazók, jöttek a mézeshetek, Trump egyértelmű előnye hirtelen eltűnt, és fej fej mellett haladt Harrisszel. Az új demokrata jelölt verte és ma is veri Joe Bident az országosan várható szavazatok száma tekintetében, és pár százalékkal népszerűbb Trumpnál is. Az amerikai választást azonban köztudomásúlag nem a szavazatszám, hanem az elektorok és főleg a billegő államok döntik el, ahol szoros a verseny. A Demokrata Párt jelöltje a hét billegő államból négyben-ötben folyamatosan vezetett. 

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. október 24. 02:39
"Ábrahám Róbert, lapunk korábbi munkatársa a Facebook-oldalán jelentette be, hogy hétfőn reggel a Fővárosi Főügyészségen leleplező felvételeket ad át a hatóságnak. Ezt meg is tette, majd tegnap este egy videót is kitett a Renitens YouTube-csatornára, melyben – Osváth Zsolt után – egy újabb baloldali véleményvezér, a Magyar Péternek megágyazó februári “gyermekvédő” influenszertüntetés vezéralakjáról, Lakatos Márk divattervezőről rántja le a leplet. A bizonyítékokkal is alátámasztott bejelentés szerint Lakatos gyermekprostitúciós ügybe keveredett, melyben nevelőintézeti kamaszokat kényszerítettek szexuális identitásuk megválasztására, majd “pizzafutárként” kiközvetítették őket a harcos LMBTQ-celebek partijaira. Az érintettek David Pressman amerikai nagykövet lelkes támogatását is élvezik." (Pesti Srácok ) Odakint most szörnyek járnak 2 - YouTube video. 43. perctől
sexykitty-5000122
2024. október 23. 23:28
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­­k­­­e­­l­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­e­­x­i­­ ­­­p­­u­­n­c­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!