„Orbán Viktor erős, erős országot vezet” – újabb dicséret Trumptól

2024. szeptember 01. 18:58

„Ez egy őrült ember, akinek sok pénze van, és megpróbálja befolyásolni a választásainkat” – ezt pedig már Soros Györgyről mondta a republikánus elnökjelölt.

2024. szeptember 01. 18:58
Orbán Viktor és Donald Trump

Nyitókép: Handout / X ACCOUNT OF HUNGARY'S PRIME MINISTER VIKTOR ORBAN 

Donald Trump, az Egyesült Államok korábbi elnöke és jelenlegi republikánus elnökjelöltje a Fox Newsnak adott interjújában méltatta Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és Magyarországot. Trump szerint Orbán „erős vezető”. A magyar idő szerint hajnalban sugárzott interjúban Trump Mark Levinnel beszélgetett a Life, Liberty & Levin című műsorban – írta meg a Magyar Nemzet.

Levin korábban Ronald Reagan elnök adminisztrációjában dolgozott, és Edwin Meese főtanácsnok munkatársa volt. Trump korábban már kifejtette véleményét Soros Györgyről is: 

Ez egy őrült ember, akinek sok pénze van, és megpróbálja befolyásolni a választásainkat, és a Demokrata Párt – ahelyett, hogy kimondaná, hogy ez a fickó esztelen és visszataszító – részéről mindig és mindig megjelennek az ajtónál, pénzelik a kezdeményezéseiket, a szervezeteiket, így pénzelik a pártot, a választásaikat… ez abszolút hihetetlen számomra, és a Demokrata Párt úgy tesz, mintha jószívű lenne…”

Az interjú során több témát is érintettek, köztük az Egyesült Államok és Kína kapcsolatát. Trump kifejezte, hogy „Úgy gondolom, hogy jó lesz a kapcsolatunk. Én Kínával szeretnék inkább jó kapcsolatot” – hangsúlyozta. 

És én ezt mondom, és remélem, hogy Hszi elnök úr figyel. Úgy gondolom, hogy jó kapcsolatunk lesz Kínával. És szerintem mindenkivel jó kapcsolatunk lesz

– tette hozzá.

Az interjúban Trump külön kiemelte a magyar miniszterelnököt is: „Orbán Viktor erős. Erősnek tartják. Erős országot vezet.” Trump korábban a wisconsini La Crosse-ban is beszélt Orbán Viktorról, és „nagyon erős vezetőnek” nevezte a magyar miniszterelnököt – áll a cikkben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. szeptember 02. 05:29
Újabb nevetséges epizód.
starmind
2024. szeptember 02. 01:20
MIND A KÉT ÁLLÍTÁS: 1. „Orbán Viktor erős, erős országot vezet”. 2. „Ez egy őrült ember (Soros Gyuri), akinek sok pénze van, és megpróbálja befolyásolni a választásainkat”. IGAZ.
Skywalker_bp
2024. szeptember 01. 23:27
Trump ennél mondott jobbat is: legalizálná a lazulás céllal fogyasztott kannabiszt Floridában. Ha valaki járt mostanában Floridában, az pontosan tudja, hogy egy rövid andalgás az Óceánparton az art deco negyed mellett és attól betépsz, hogy szabad levegőn sétálsz.
magyarok2026
2024. szeptember 01. 21:19
Olyan erős a török törpe mint a mangalica háj!:DDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!