Érzékeny pontra csaptak le az ukránok: porrá bombázták a kulcsfontosságú orosz hidat (VIDEÓ)

2024. szeptember 09. 19:12

Ezzel ellehetetlenült az utánpótlás az oroszoknak.

2024. szeptember 09. 19:12
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Folytatódik a macska-egér játék a Szejm folyón: miután az ukránok lebombázták az összes hidat, hogy elvágják az oroszokat a folyótól délre eső, nagyjából 640 négyzetkilométernyi területtől, az oroszok pontonhidakkal próbálkoztak, hogy utánpótlást juttassanak csapataiknak. Még egy videót is feltöltöttek a múlt héten arról, hogy kisebb páncélos járművekkel továbbra is képesek átkelni a súlyosan megrongálódott hídon.

Ukrajna, úgy tűnik, felhasználta az ingyen információt, és vasárnap három darab HIMARS rakéta-sorozatvetőből indítható GMLRS-rakétával ismételte meg a támadást,

a híd immáron teljesen használhatatlanná vált:

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. szeptember 10. 12:54
Na most ez a Karizs légvonalban hat (!!) kilométerre van az orosz-ukrán határtól. Mi is volt az elgondolás? Csak nem menekülnek az ukrán elvtársak?
Obsitos Technikus
2024. szeptember 10. 12:44
Augusztusban már lebombázták egyszer az összeset. Újjáépült azóta, vagy ezt az egyet kifelejtették? És a harmadnapra megépült pontonhidakkal mi a helyzet?
EX_Terminator
2024. szeptember 10. 02:52
MERT ÚGY LESZ AHOGY MONDTAM, SOHA SEMMI NEM LESZ AZ OCSMÁNY JÁTSZADOZÁSOTOKBÓL. SOHA NEM FOGOM MEGTŰRNI, SOHA NEM FOGOK BENNE RÉSZT VENNI. ÉS HA EZ MEGHALADJA A FELFOGÁSOTOKAT TI ROHADÉKOK? AKKOR EGÉSZ EGYSZERŰEN ATOMI PORRÁ FOGLAK BENNETEKET LEREDUKÁLNI.
magyarok2026
2024. szeptember 10. 02:44
Szoptok gecik! HAJRÁ TISZA!!! Péter Magyar Ma épp a Mandiner című szennylappal szemben nyertünk helyreigazítási pert. Hiába hoztak még egy hazudozó tanút is. Ez a nyolcadik nyertes perünk volt csak az ötkertes mesedélután kapcsán. Összességében már harminc nyert per fölött tartunk. Ezt kell majd kiírnotok 30 napra a címlapotokra skacok: “valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.” Ja, és fizethettek még 2000 euró perköltséget. Természetesen ma is újabb valótlanságokat fognak lehozni. Mi meg újra bepereljük őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!