Meghajolnak Trump előtt a demokraták: újabb sztárpolitikus állt be a korábbi elnök mögé

2024. augusztus 29. 13:50

Kamala Harrisék valószínűleg nehezen emésztik meg, hogy sztárpolitikusok állt be ellenfelükhöz.

2024. augusztus 29. 13:50
Former Congresswoman Tulsi Gabbard Speaks At CPAC

Nyitóképen: Tulsi Gabbard. Fotó: Zach D Roberts / NurPhoto / AFP

Robert F. Kennedy Jr. után Tulsi Gabbard is csatlakozott Donald Trumphoz, aki rögtön meg is tette őket a politikai átmenet csapatának vezetőivé. Gabbard veterán katona és korábbi kongresszusi képviselő, aki korábban még a demokraták színeiben indult. 2016-ban aztán visszalépett, hogy Bernie Sanders kampányát segítse, 2020-ban pedig úgyanígy tett, csak épp Joe Biden javára. 

Kennedy először szintén a demokraták színeiben indult volna, később azonban független jelöltként akarta megmérettetni magát, egészen addig, amíg a közelmúltban bejelentette visszalépését, illetve, hogy Donald Trumpot fogja támogatni. 

A republikánusok elnökjelöltje meg is tette Gabbardot és Kennedyt a politikai átmenet csapatának vezetőivé. Ez a csapat segíti a leendő politikai kinevezettek kiválasztását, illetve meghatározza az új kormány prioritásait. 

(via BBC)

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2024. augusztus 30. 07:57
“ Kamala Harrisék valószínűleg nehezen emésztik meg, hogy sztárpolitikusok állt be ellenfelükhöz.” Javítsátok már..
altercat1
2024. augusztus 30. 03:20
Normálisok vs. abnormálisok... Hajrá Trump! MAGA!
Wolfram004
2024. augusztus 29. 22:34 Szerkesztve
Már Zukkerberg is igazodik. Nem értem. Ez valami beépülős stratégia, vagy érzi a változás szelét, esetleg megjött a józan esze? Ki fog derülni.
titi77
2024. augusztus 29. 20:40
és! a temetök tele vannak demokrata szavazókkal. ha más nincs akkor majd bejelentik,hogy a marslakók is rájuk szavaztak. a hülyék meg ezt is megeszik pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!