Ledöbbentett mindenkit Trump alelnök-jelöltje, úgy zavarba hozta Kamala Harrist az Air Force Two orra előtt

2024. augusztus 08. 08:03

J. D. Vance republikánus alelnök-jelölt zseniálisan használta ki, hogy már több mint 2 hete nem nyilatkoznak a sajtónak a demokraták csúcsvezetői.

2024. augusztus 08. 08:03
Kamala Harris and Tim Walz campaign rally.

Nyitóképen: Az Air Force Two alelnöki gép leszállás közben Wisconsinban, fedélzetén Kamala Harris (demokrata elnökjelölt) és  Tim Walz (demokrata alelnök-jelölt) politikusokkal.

 

Szinte egyszerre landoltak Wisconsinban, azonban míg Kamala Harris és  Tim Walz gyorsan elhagyta a repülőteret, J. D. Vance (republikánus alelnök-jelölt) odalépett a sajtó megjelent képviselőihez és mindenkit meghökkentő nyilantkozatot tett – derült ki a New York Post nemrég megjelent tudósításából.

Gondoltam eljövök és megnézem alaposabban a gépet, hiszen remélhetőleg néhány hónapon belül az én gépem lesz”

– nyilatkozta a J. D. Vance a kampányriportereknek, miután megközelítette az Air Force Two-t. A Post szerint azonban itt nem állt meg és még egyet odaszúrt Harrisnek és helyettesének.

„És arra is gondoltam, hogy magányosak lehettek, mert az alelnök nem válaszol az újságírók kérdéseire immár 17 napja” – tette hozzá Vance.

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. augusztus 10. 16:24
Kedvelem a humoros kampányokat. Az már most látszik,hogy a demokraták tompa agyúak.
llnnhegyi
2024. augusztus 10. 16:21
Két, tokmányba szorult demokrata elnök jelölt, bambán néztek szanaszét.
occidolumen
2024. augusztus 08. 12:54
Ez a pasas, Vance, nem tudja mit beszél. Szerencsés esetben 200 év börtönt kap, ellenkező esetben golyót a fejébe. Miért nem látják ezek a hataloméhes republikánusok, hogy a hatalom véglegesen el van foglalva és nekik kuss??
titi77
2024. augusztus 08. 11:07
a nemzet alkoholistája (gy.f.) vajon mit gondol erröl?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!