Megvannak a dátumok is: itt és ekkor fog vitázni Kamala Harrisszel Donald Trump

2024. augusztus 08. 21:48

A volt elnök csütörtökön Mar-a-Lago üdülőhelyén tartott sajtótájékoztatót.

2024. augusztus 08. 21:48
null

Nyitókép: Brendan Smialowski and ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP

Donald Trump csütörtökön Mar-a-Lago üdülőhelyén tartott sajtótájékoztatóján közölte, hogy három különböző csatornán három külön vitáról állapodott meg új ellenfelével, Kamala Harris alelnökkel – írja a The Hill.

Ezt is ajánljuk a témában

Trump korábban közölte, hogy nem vesz részt az ABC csatornán eredetileg szeptember 10-re tervezett vitán, amelyet közte és Biden elnök között rendeztek volna.

Az ABC azonban Trump sajtótájékoztatója alatt kiadott közleményében közölte, hogy ő és Harris is beleegyezett a szeptember 10–i vitába.

A volt elnök csütörtökön azt is elmondta, hogy a Fox News-nak szeptember 4–re, az NBC–nek pedig szeptember 25-re javasolt vitát.

„Beszéltünk a csatornák vezetőivel, és néhány nagyon apró részletet leszámítva minden megerősítést nyert”, beleértve azt is, hogy Harris kampánya beleegyezik–e bármelyik időpontba” – mondta Trump.

Alig várom a vitákat, mert úgy gondolom, hogy helyre kell tennünk a dolgokat”

 – tette hozzá a volt elnök.

 

Összesen 243 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. augusztus 09. 07:52
Tramp megeszi és kiköpi, de nem biztos, hogy elnök lesz. Isten adja, hogy tévedjek az elnökséget illetően.
occidolumen
2024. augusztus 09. 05:25
Trump reménytelen helyzetben van továbbra is. Olyan erőkkel próbált megküzdeni amelyek sokszorosan meghaladják a lehetőségeit. A demokraták háttérhatalma biztos kézzel irányítja az egész sajtót, vasmarokkal fogja az emberek gondolkodását. Lám Harris vezet minden közvéleménykutatás szerint. Vajon miért amikor semmi hasznosat nem csinált az amerikai nép érdekében és kb olyan buta mint egykor Sarah Palin. Aki megpróbál kitörni azt kíméletlenül megsemmisítik. Házkutatás, bűnvád, per, ítélet. Trump csak egy a sok eset közül. Ezen felül van még a levélszavazatok és a szavazógépek adatainak meghamisítása, a bevándorlók szavazati lehetőségének bevezetése és ezer egyéb trükk.
FAdamus
2024. augusztus 09. 01:02
A Mar-a-lago nem az üdülőhelye, hanem a lakhelye.
Zsolt75
2024. augusztus 08. 23:18
Szerintem ha harris nyer, széthullanak az államok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!