Ha a pénzen múlik, akkor a Bident váltó Kamala Harris már megelőzi Donald Trumpot

2024. augusztus 25. 19:23

Megmozdult a pénzügyi elit: mára meghaladta a félmilliárd dollárt a Harris-kampányhoz érkezett pénzügyi adományok összege.

2024. augusztus 25. 19:23

Nyitókép: Brendan Smialowski / AFP

Kamala Harris elnökválasztási kampánya 540 millió dollár támogatást kapott öt hét alatt – közölte a demokrata elnökjelölti kampányszervezet vasárnap. Jen O'Malley Dillon kampányfőnök közleménye szerint a beérkezett adományok összege a demokrata elnökjelölő konvenció napjaiban lépte át a félmilliárd dollárt, és az elnökjelölt beszédét követő órában rekordmértékű felajánlás folyt be.

Kamala Harris kampánya július 21-ét követően indult, amikor Joe Biden elnök bejelentette, hogy visszalép az elnökjelöltségtől, és alelnökét javasolja maga helyett Harris kampányának elindulása megfordította a kampányadományok összegéről szóló verseny állását a demokrata és republikánus elnökjelölt között. 

Azaz rekord rövid idő alatt Kamala Harris nagyobb pénzügyi adományhoz jutott hozzá, mint ami ez idáig Donald Trump rendelkezésére állt.

A Donald Trump kampánycsapatának bejelentése szerint júliusban csaknem 139 millió dollár érkezett be, és augusztus elején 327 millió dollár állt rendelkezésére a választási harc finanszírozásához.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. augusztus 26. 11:43
2010 -ben minden a ballibsiké volt, a teljes média is, aztán mégis iszonyatos nagy bukta.
mandala-3
2024. augusztus 26. 10:36
Trump kedvelők nem tudom mikor veszik észre, hogy nem fogják (tudjuk kik ) engedni, hogy hatalomra kerüljön. Túl nagy a tét! A háborúknak folytatódni KELL!!! Ehhez minden eszközt felfognak használni.
Reszelő Aladár
2024. augusztus 26. 10:02
És ezért az órisái hegynyi pénzért senki nem kér majs semmit. Amúgy Kamalának ideje lenne az itthoni korrupció miatt is aggódnia. Amúgy támogatásként elküldeném neki az átoperált gyerekek eltávolított heréjét, vagy azt megkapják a lányok?
lemez
2024. augusztus 26. 09:58
A háttérböl eddig is obama kormányzott.Érrzhetö is,ő állandóan háborúzni akar,igsz a jenkik ebböl élnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!