„Isten is az oldalán áll” – mitikus magasságokba emelkedett Donald Trump

2024. július 24. 23:07

Rettenetesre sikeredett a 2024-es amerikai elnökválasztás kampányfinise a Demokrata Párt számára: mentális alkalmatlansága miatt magát az elnökjelöltet kellett leszedniük a tábláról, miközben a merényletkísérlet mitikus magasságokba emelte ellenfelüket, Donald Trumpot. Elúszni látszik a demokraták hajója.

2024. július 24. 23:07
null
Maráczi Tamás
Maráczi Tamás

Joe Biden körül végképp elfogyott a levegő, betegsége lehetett az utolsó csepp a pohárban. Fotó: AFP / Jim Watson 

Három hónappal az elnökválasztás előtt a két nagy politikai tábor egészen eltérő képet mutat, és ez szinte egyértelmű választási kimenetelt prognosztizál.  

Donald Trumpot euforikus hangulatban fogadta egy héttel ezelőtt a republikánus nemzeti konvenció, a párt – amelynek prominens figurái két évvel ezelőtt a 2020-as elnökválasztási vereség mellett a félidős kongresszusi választási fiaskóért is Trumpot hibáztatták – erőtől duzzadó, egységes politikai erő benyomását kelti, amely határozott jövőképpel, programmal és egy megkérdőjelezhetetlen tekintélyű vezérrel rendelkezik.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­k­e­­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
starmind
2024. július 28. 15:51
Senki ne igyon előre a medve bőrére: a csata nem dőlt el, mivel csak akkor kezdődik az igazi harc, ha Trump egyáltalán élve marad és megnyeri a választásokat. (Sokak szerint nem ez volt az utolsó merénylet ellene).
trash5
2024. július 25. 09:46
Megint elítélték.valami pénzügyi csalásért?
Anomander
2024. július 25. 08:29
Orbán, Trump, Fico seggnyalás, kb ebben a sorrendben, nem akartok valami újságírót felvenni, vagy beéritek szar propagandistákkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!