Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Ukrán agytröszt: Orbán blöffje nem nyűgözte le Kijevet

2024. július 04. 12:28

„Putyinnak nincs szüksége Orbánra, hogy eljuttassa üzeneteit” – vélekedett a Le Monde-nak Szerhij Geraszimcsuk.

2024. július 04. 12:28

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

A Le Monde nyomtatott kiadásában is beszámolt Orbán Viktor kijevi látogatásáról. Mint fogalmaztak, „a Moszkvához legközelebb álló uniós kormányfő”. A francia lap kiemelte: erre akkor került sor, amikor Magyarország átvette az Európai Unió Tanácsának soros elnöki tisztségét. 

A beszámolóban megjegyezték, hogy a magyar kormányfő az ukránok és európai szövetségeseik álláspontjával ellentétben arra szólította fel Volodimir Zelenszkijt, hogy „sürgősen mérlegelje a tűzszünet lehetőségét, amely időben korlátozott és lehetővé tenné a béketárgyalások felgyorsítását”. 

Emlékezetes, hogy a tárgyaláson Zelenszkij ragaszkodott ahhoz, hogy 

igazságos békét kell teremteni Ukrajnában és egész Európában”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Putyin a fegyvereivel beszél”

A Le Monde megszólaltatta Szerhij Geraszimcsukot, az Ukraninan Prism ügyvezető-helyettesét, aki szerint a kijevi utazás 

nagyszerű lehetőség volt Orbán számára, hogy megmutassa potenciálját, és jelezze új nemzetközi pozícióját”. 

A tűzszünetre tett  javaslattal kapcsolatban Geraszimcsuk azt mondta, az „Orbán blöffje”, aki azzal akar feljutni a magasabb ligákba, hogy ő az egyetlen európai vezető, aki nemrég találkozott Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, Hszi Csin-pinggel kínai vezetővel, most pedig Volodimir Zelenszkijjel. „Kijevet azonban nem igazán nyűgözi le a magyar kormányfő: 

Putyinnak nincs szüksége Orbánra, hogy eljuttassa üzeneteit.

 A fegyvereivel beszél” – tette hozzá az ügyvezető-helyettes.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:23
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­­k­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­n­­c­­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Dunhill67
2024. július 04. 18:22
„Putyinnak nincs szüksége Orbánra, hogy eljuttassa üzeneteit”...na,ez viszont igaz...helyette termonukleáris bombákkal "üzen" nektek Vlagyimir:)
lajajakab11
2024. július 04. 17:03
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** A mű-cár üzenete: VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
fater0921
2024. július 04. 16:23
Emlékezetes, hogy a tárgyaláson Zelenszkij ragaszkodott ahhoz, hogy igazságos békét kell teremteni Ukrajnában és egész Európában”. Az az igazságos béke, ha az ukránon mind egy szálig eltakarodnak a Vénuszra. Európábín "béke" van. Aztán felsorolta ez a bizonyos ukrán fasz, hogy kikkel is találkozott a Vitya a közelmúltban, a sor végén volt valami zele...vagy miafaszom, nem is tudom milyen alapon tárgyalt ezzel a senkiházi szarkupaccal. Ez egy "Trónbitorló" geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!