Trump: Nem tudom, hogyan szavazhat Harrisre egy zsidó

2024. július 27. 20:50

Trump élesen bírálta Kamala Harrist a gázai háborúban felvett álláspontja miatt.

2024. július 27. 20:50
Netanyahu-Harris meeting in Washington

Nyitókép: Amos Ben-Gershom//Anadolu/Getty Images

Donald Trump volt amerikai elnök ismét élesen bírálta Kamala Harris alelnököt, ezúttal a gázai háborúval kapcsolatos nyilatkozata miatt, írta meg a 24.hu. Harris, aki a demokraták várható elnökjelöltje, csütörtökön találkozott Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel Washingtonban, ahol keményebb hangot ütött meg, mint Joe Biden elnök.

Harris a megbeszélések után elmondta, hogy „komoly aggodalmát” fejezi ki a gázai áldozatok miatt, és kijelentette, hogy „itt az ideje, hogy ez a háború véget érjen.” 

A Fehér Házban tartott találkozón Harris hangsúlyozta a kétállami megoldás szükségességét és felszólította az amerikai polgárokat, hogy „legyenek tisztában a konfliktus árnyaltságával.

Trump nem habozott reagálni Harris szavaira, tiszteletlennek nevezve azokat. „Nem volt túl kedves Izraellel kapcsolatban,” mondta Trump, majd így folytatta: „Tulajdonképpen nem tudom, hogyan szavazhat rá egy zsidó.”

Netanjahu izraeli miniszterelnök amerikai látogatása során találkozott Trumppal, a floridai Mar-a-Lago-i birtokán. Ez a találkozó a volt elnök és az izraeli miniszterelnök közötti szoros kapcsolatot mutatja, amelyet Trump hivatali ideje alatt is hangsúlyozott. 

Trump mindig is erős támogatója volt Izraelnek, és számos olyan politikai döntést hozott, amely kedvezett az országnak, beleértve az amerikai nagykövetség Jeruzsálembe történő áthelyezését.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­d­­­ ­­a­ ­­s­z­e­­x­i­­ ­­p­u­­n­­­c­­i­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
aladin-6
2024. július 30. 10:33
Hogy mindenki értse: Vannak a júdaista zsidók, ők a rejtőzködő, világuralomra törő, folyton konspiráló, nemzetközi bűnszervezetet alkotók, jeles képviselőjük pl Soros György és vannak a cionista zsidók az izraeli nacionalisták, akik a júdaisták számára kínosak, hiszen rossz fényt vetnek a világ zsidóságára, minderre bizonyíték a minap bevágott részlet a tvben, egy palesztinpárti tüntetésen ahol egy ortodox ( judaista) zsidó táblát tartott a következő felirattal: "judaism reject cionism". Kamala Harris pedig a judaista demokraták embere. Hát ez a válasz Trump kérdésére
Héja
2024. július 28. 08:23
A mondás szerint ha egy zsidó hülye,nagyon az. Miért épp az amerikaiak lennének kivételek?
lacika-985
2024. július 28. 07:57
Egy dologban igaza van ennek a jamajkai és indiai cigó korcsnak - Véget kell érjen -- 1 - Minden olyan háború amit a mocsadék multik inditottak - vagyis az összes jelenleg folyó konfliktus . 2 - Végek kell érjen , a globalista multik világuralmi törekvése . Ha másképp nem akkor a sok lud disznót győz alapon . Itt már az emberiség élete a tét . Vagy ők vagy mi ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!