Trump legidősebb fia sem kímélte Bident a visszalépése után

2024. július 22. 07:55

A politikus egy kíméletlenül ironikus poszttal reagált Joe Biden döntésére, miszerint kiszáll az elnökjelölti versenyből.

2024. július 22. 07:55
Donald Trump Jr. Campaigns For His Father In South Carolina

 

Donald Trump Jr. egy meglehetősen ironikus képpel szúrt oda a közösségi oldalán az elnökjelölti versenyből kiszálló elnöknek és egyúttal a Biden-adminisztráció Ukrajna-politikájának.

A posztban lévő képen egy képernyőfotó látható, arra utalva, mintha Joe Biden telefonját látnánk, a kijelzőn pedig több üzenetet is olvashatunk Zelenszkij ukrán elnöktől, aki kétségbeesetten érdeklődik afelől, hogy 

a visszalépéstől függetlenül megkapja-e a pénzét, illetve arról ír, hogy fél és visszajelzést kér az elnöktől.

Donald Trump Jr. bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­e­­l­­­d­­­ ­­a­­ ­­s­z­­­e­­­x­i­­­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Ízisz
2024. július 22. 08:21
Z. "“Itt az ideje, hogy mindannyian egyesüljünk Kamala Harris körül, és legyőzzük Donald Trumpot… Éljen az amerikai álom!” – írta Alex Soros az X-en (korábban Twitter) közzétett bejegyzésében, csatolva egy képet magáról és Harrisről. „Szeretném megköszönni Alexander Sorosnak, hogy nem tartott mindenkit bizonytalanságban, hogy ki lesz a következő bábú” – írta válaszul Elon Musk, az X tulajdonosa. Soros György személyesen is támogatja Harrist – közölte szóvivője a Wall Street Journal vasárnapi számában. Soros az amerikai Demokrata Párt prominens adományozójaként mintegy 128 millió dollárt juttatott nyilvánosan a jelölteknek és szervezeteknek a 2022-es félidős választások során, és 5 millió dollárt ajándékozott a Bident támogató fő politikai akcióbizottságnak egy nappal az elnök Donald Trump elleni, múlt hónapban elbaltázott vitája után." Jó fej ez az Elon Musk!!! 👍🙂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!