Patrióták a karanténban

2024. július 18. 17:32

Nem hagyjuk magunkat, ezt vegyék tudomásul Európa globalista urai!

2024. július 18. 17:32
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

Nyitókép: FREDERICK FLORIN / AFP

„Amint nyeregben érzik magukat, felgyorsítják majd a lopakodó jogalkotást, hiszen az ő felfogásukban fényes győzelmük felhatalmazást ad nekik az Európai Egyesült Államok létrehozására. Értsük jól, ez a szuverén nemzetállamok felszámolását, egy kevert népességű, multikulturális társadalom létrehozását jelenti egy birodalmi szuperkormánnyal az élén. Ennek a borzalmas tákolmánynak az alapjait ácsolják éppen a szemünk láttára. 

Bár tagadják, de ezt szolgálja az illegális bevándorlók kvóta szerinti elosztásának erőltetése, a külső határt védő Magyarország elképesztő mértékű megbüntetése a költségekhez való hozzájárulás kifizetése helyett, a jogszerűen járó források visszatartása, és minden olyan intézkedés, ami jól láthatóan a hagyományos értelemben vett nemzetállam létjogosultságát támadja. Senkit ne zavarjon meg az ideológiai maszlag, amivel nyakon öntötték aljas mesterkedésüket. Ha a béke akarása oroszpártiság, a határsértők elleni fellépés idegengyűlölet, a gyermekeink védelme pedig homofóbia és transzfóbia, akkor egészen biztosak lehetünk benne, hogy jó úton járunk.

Azért támadnak bennünket, azért próbálnak kiszorítani minden pozícióból, azért igyekeznek ellehetetleníteni minden szuverenista, patrióta kezdeményezést, mert reális alternatívát kínálunk hagymázas birodalmi elképzeléseikkel szemben. 

A birodalom eleinte mindig erősebbnek tűnik. A gyengék rögtön be is hódolnak neki, ettől még erősebbnek hiszi magát. De mi megtanultuk, hogy igazi erő soha nem a behódolásból, hanem a kölcsönösen előnyös feltételek mellett kötött egyezségekből, az együttműködésből ered. Ezért vagyunk útban a döglődő és minden erejével újjászületni próbáló birodalomnak. De nem hagyjuk magunkat, ezt vegyék tudomásul Európa globalista urai.”


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. július 22. 19:19
Z. A brüsszeli hírhedt demokrácia... Karantént akarnak körénk vonni... Kerékbe nem akarnak minket törni??? Mert az lesz a következő bünti... Az ukránok már próbálkoznak és meg is mondták, hogy szerintük úgysem fognak ellenük tenni az unióban... Hiszen eddig sem volt egy szavuk az ukrán botrány okán... Ez már világraszóló botrány, ami itt megy a globalista brüsszeli birodalomban!!! 💯❗
iphone-13
2024. július 19. 13:54
JUJ, DE OCSMÁNY EZ A BŰNÖZŐ RIBANC!
llnnhegyi
2024. július 19. 13:22
Dúl a libbcsikommcsi káosz, verekedés, lökdösődés kishazánkban! Magyar Ondó Péter a TISZA párt őrjöngő alelnöke, a szaros gatyaját mossa. Ursulat várja. Szaglik a hazaárulás!
machet
2024. július 19. 12:49
Nem bizony.Még akkor sem ha ezt ez a különösen irritáló tuskó Gajdics vezeti elő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!