Nem, Kamala Harrisnak nincsenek jobb esélyei Trump ellen, mint Bidennek voltak. Sőt!

2024. július 22. 08:34

Mutatjuk a pollokat.

2024. július 22. 08:34
null

Nyitókép: Mandel NGAN / AFP

Joe Biden a visszalépése után közölte, hogy teljes mértékben támogatja Kamala Harris alelnök jelöltségét az amerikai elnöki pozícióra, Donald Trumppal szemben. De mit mondanak a közvélemény-kutatások? Vajon jobb esélyekkel indulna Kamala Harris az amerikai elnöki székért, mint Joe Biden? A rövid válasz: nem.

A Portfolio szerint 

az eddigi pollok alapján nem tűnik úgy, hogy Harrisnak jobb esélyei lennének, 

sőt, az a valószínűbb egyes kutatások szerint, hogy főnökénél is rosszabbul teljesít majd.

Nézzünk pár pollt:

A CBS / Yougov múltheti kutatása szerint Trump legyőzné Harrist a szavazatok 51-48%-ával, miközben Bident 52-47%-ra verte volna.

Az Economist / Yougov július közepén kiadott pollja szerint 

Trump még jobban is megverné Harrist, mint Bident: eszerint a kutatás szerint Trump 43-41%-re verné Bident és 44-39%-ra Harrist.

A Reuters / Ipsos kutatása szerint Trump és Biden fej-fej mellett haladnak a versenyben, Harris „beemelése” Biden helyére pedig ezen nem változtatna érdemben. 

Hangsúlyozzák: ezeket 

a pollokat még egy olyan időszakban készítették, amikor csak találgatni lehetett arról, hogy Biden visszalép, 

Harris még el sem kezdett kampányolni.
 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Demkó Attila

Facebook

Idézőjel

Minden támadás Kamala Harris ellen nőellenes, szexista és rasszista.

 

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­­é­k­­e­­l­d­­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­­e­­x­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Szürke Testvérek
2024. július 22. 17:10
Következő lépés Biden lemondatása lehet, ez több lehetőséget is megnyitna.
Szürke Testvérek
2024. július 22. 17:07
"wallachdomiSzürke Testvérek 2024. július 22. 10:37" "démoni krata" ezt szerintem nem Habony súgta mert nagyn szar. ... Trumpot remélem legközelebb sikerül fejbelőni egy RPG-vel, mögötte Putyinnal. Viktor is arra járhatna." Bilibe lóg a kezed, kiscsíra, de attól ez még gyáva, ostoba uszítás. Karma!
Palatin
2024. július 22. 11:37
Azért csak óvatosan. A CIA mindenképpen le akar számolni az oroszokkal. Biden bár visszalépett a jelöléstöl, de JANUÁRIG Ö AZ ELNÖK. Ehhez ragaszkodik, erröl nem mondott le. Igy a CIA-nak van még egy fél éve, hogy olyat tegyen, ami megakadályozhatja azt, hogy Trump megváltoztassa az irányt. A CIA akármeddig elmehet ebben, nem szívbajosok. Az egyetlen korlát az, hogy az USA-ban ne fajuljon odáig a helyzet, hogy véres, lecsillapíthatatlan polgárháborúra kerüljön sor. Ez egy nagyon tág határ. Hogy a külföld mit szól az amerikai belpolitikához, az öket nem érdekli Az USA nagyon jól tudja, hogy ha nem robbantanak ki világháborút, akkor nem tudják tovább megtartani a hegemonikus világuralmukat, mert a BRICS rohamosan fejlödik, és világ népei ugyancsak rohamosan fordulnak el az USA-tól. Tehát egy szilárd világbéke az USA hatalmának nagyon jelentös visszaesését fogja jelenteni. Nagyon jól tudják, hogy az ukrajnai háború az utólsó esélyük arra, hogy megtartsák pozicióikat. Ez elgondolkodtató
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!