Merénylet ide vagy oda, Trump folytatja kampányát – még a biztonsági terven sem változtattak

2024. július 15. 08:50

Donald Trump nem áll le, megérkezett Milwaukee-ba a republikánus kongresszusra.

2024. július 15. 08:50
TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/EPA/C. J. Gunther

A BBC arról ír, hogy a merényletkísérlet ellenére Donald Trump megérkezett Milwaukee-ba a republikánus kongresszusra, vagyis folytatja a kampányát. Megírtuk: a volt elnök ellen szombaton kíséreltek meg merényletet, rálőttek, de túlélte. 

Trump elgondolkozott rajta, hogy elhalasztja a kampány folytatását, de végül arra jutott, hogy ezt nem engedheti meg magának.

A republikánus kongresszust az NBA-ben szereplő Milwaukee Bucks kosárlabda csapat stadionjában tartják. 

Az eseményre nagyjából 50 ezer embert várnak.

Az amerikai titkosszolgálat egyik tisztje azt nyilatkozta, hogy a szombati merényletkísérlet ellenére nem változtatta a biztonsági terveken.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
erdeymarton89
2024. július 15. 10:50
Az amerikai titkosszolgálat egyik tisztje azt nyilatkozta, hogy a szombati merényletkísérlet ellenére nem változtatta a biztonsági terveken. azért egy pár drónt csak kellene felküldeni B+ :D
stormy
2024. július 15. 09:10
meg fogják ölni.
Tasi János
2024. július 15. 09:05 Szerkesztve
Természetesen ez IS olyasmi volt, mint a többi elnök elleni merénylet: MEGRENDEZETT! A biztonságiak bőven hagytak időt a merénylőnek a lövöldözésre; kizárólag az ő képességeinek meg Trump szerencséjének köszönhető az élete! Youtube: "They WAITED 42 Second to shoot Trump's Assassin" New Questions Emerge | Redacted w Clayton Morris Clear Signs This Was A Set Up!
Lami66
2024. július 15. 08:59
Miután szarrálőtték az elkövetőt, ha lenne még esetleges próbálkozó, annak hamar inába száll a bátorsága, hogy hoppá, nem tud majd belevigyorogni a cnn kamerájába a lövés után amikor a biztonságiak kísérik ki a rendezvényről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!