Lavrov: Az úgynevezett amerikai demokrácia elszomorító látványt nyújt

2024. július 07. 16:22

Az orosz külügyminiszter szerint mindenki levonhatja a következtetéseket a szánalmas kampányból.

2024. július 07. 16:22
Antalya Diplomacy Forum 2024

Nyitókép: Mehmet Ali Ozcan/AFP

Az amerikai választásról és demokráciáról fejtette ki véleményét vasárnap Szergej Lavrov, Oroszország külügyminisztere a Telegram-oldalára feltöltött videójában.

„Szomorú egy látvány. Ha az úgynevezett amerikai demokrácia ilyen eredményeket produkál, abból mindenki levonhatja a következtetéseket, miként is van ez az egész megrendezve” – mondta Lavrov Pavel Zarubin újságíró kérdésére válaszolva. 

***

 

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
muszlim1970
2024. július 08. 05:27
Demokrácia az USA-ban???Sosem volt!!!Az igaz hogy a jelenlegihez képest a Szovjetúnió sem volt rosszabb!!!Sőt....
Master
2024. július 07. 21:23
Vicces, egy olyan országból osztani az észt ahol a 10.-ről kiesik egy tisztviselő az teljesen normális jelenség.
koronaszepe
2024. július 07. 20:08
karakter-2 2024. július 07. 19:31 • Szerkesztve Amerikában egy isten van: PÉNZ. Oroszországot viszont az erő irányítja. Mindenki eldöntheti melyiket tartja jobbnak. Az emberként erkölcsi fertőben dagonyázóknak (balliberális hibbantak) kétségtelenül az amerikai modell a megfelelő. --- A bolsevik moszkovitáknak pedig az erő! Azért az erő birodalmában is szeretik a pénzt, a világ leggazdagabb embere Putyin, de az orosz oligarchák is jól szerepelnek a világranglistákon. Alig lehet normális, 100 méternél hosszabb yachthoz jutni, mert évekkel előre lekötik a kapacitásokat a ruszkik! A mondás szerint a munkásosztály itala a francia konyak, amit "választott képviselői" útján fogyaszt!
koronaszepe
2024. július 07. 20:01
Remélem, nemzedékének egyik legkitűnőbb képviselője, Kohán Matyi olvas kommenteket. Nem nyolc-tíz emberről beszélünk, ugye, látod? Ezen nagyon el kellene gondolkodnotok, ugyanis Ti csináljátok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!