Kiállás a német Compact magazin és a sajtószabadság mellett

2024. július 16. 17:01

Sajnos a világon mindenhol azt tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább igyekeznek elhallgattatni a valódi jobboldali hangokat.

2024. július 16. 17:01
Magyar Jelen
Magyar Jelen

Nyitókép: KARL-JOSEF HILDENBRAND / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

„A német Compact magazin betiltása és a munkátarsai elleni hatósági fellépés súlyos támadás a sajtó és a véleménynyilvánítás szabadsága ellen. Szerkesztőségünk úgy érzi, kötelességünk kiállni a Compact magazin és a sajtószabadság mellett.

Sajnos a világon mindenhol azt tapasztalhatjuk, hogy egyre inkább igyekeznek elhallgattatni a valódi jobboldali hangokat.

Cenzúra, tiltások és korlátozások sora akadályozza a jobboldali sajtó egy részének szabad működését szerte Európában, pusztán világnézeti alapon. A Meta pedig nem csak jobboldali sajtótermékeket, de politikai szereplőket is rendszeresen korlátoz és cenzúráz.

Mindeközben baloldali, szélsőbaloldali sajtótermékek szabadon uszíthatnak a jobboldal és azok ismert szereplői ellen, akár Magyarországon is. Tehetik, hiszen a baloldal értelemszerűen egyetért ezzel, a mérsékelt »jobboldal« szereplői pedig egyébként sem győzik felülmúlni egymást a baloldalnak való megfelelés undorító, szánalmas versenyében.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2024. július 16. 22:58
Hát a jobboldalnak is hangosnak kell lennie! Nem kell finomkodni a ballibsi globalistákkal: szemet-szemért!
gyzoltan-2
2024. július 16. 22:50
A zsidó baloldal közel totális győzelmet aratott! Nincs jobboldal, felszámolás, megsemmisítés alá került! -csak gratulálhatunk a zsidóságnak, mesteri módon hisztériáztak, naciztak, fasisztáztak! -nálunk a nyilasozás is bevetésre került..! Elismerésre méltó, hogy nem csak a történelem meghamisításában alkottak nagyot, hanem ténylegesen közreműködtek a történelem alakításában is..!
Lombi
2024. július 16. 22:29
Volt már ilyen. Annyira nem akarták elhinni, hogy népírtás lett belőle. Most nem kellene megvárni.
Majdmegmondom
2024. július 16. 20:07
Szomorú, hogy itt tartunk és való igaz, hogy a facebook tolja az arcunkba a globál marketinget és letiltani, jelenteni, de még véleményt nyilvánítani sem lehet csak lájkolni... Mi lenne, ha ezen változtatnánk valahogy? Gondolom, csak a hatalom képes erre...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!