Gyilkosság történt Szoboszlaiék edzőpályája mellett, megtört egy válogatott labdarúgó

2024. július 21. 16:43

Letartóztatták a húszéves férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

2024. július 21. 16:43
Wolverhampton Wanderers v Liverpool FC - Premier League

Nyitókép: NurPhoto via AFP

Az elmúlt két évben három lőfegyveres gyilkosság történt Liverpoolban, és most szerdán, fényes nappal, a 36 éves Rikki Berry vált az erőszak áldozatává Szoboszlaiék edzőpályája mellett – számolt be a Magyar Nemzet. A hatóságok letartóztattak egy húszéves helyi férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak.

A Liverpool FC játékosa, Trent Alexander-Arnold, és a klub egykori legendája, Jamie Carragher, egy jótékonysági szervezetet támogatnak, amely a hátrányos helyzetű gyermekeket segíti és a fiatalkorúak bűnözésének visszaszorítására törekszik.

„Szívszorító az ilyen hírekkel szembesülni. Imádkozom minden családhoz, amelyeket erőszak sújt” 

– nyilatkozta Alexander-Arnold. Hozzátette, reméli, hogy alapítványuk segíteni tud a fiataloknak visszatérni a helyes útra. „Mindent megteszünk, hogy segítsük a fiatalokat boldogulni” – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­­é­­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­i­ ­­­p­u­­n­c­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
machet
2024. július 22. 06:10
Veszélyes ember,már a gyilkosságok is a közelében történnek.Van még lejjebb?Besz@rás.
MaBaker
2024. július 21. 23:39
"helyi férfi" követte el. Mármint egy olyan csávó aki éppen nem a Marson tartózkodott. Ennél többet már veszélyes lett volna leírni a migráncs fajtájáról.
akkor ki
2024. július 21. 17:42
Gyilkosság történt a The Beatles városában. Tudjátok, Szoboszlaiéknál! Viccc. Következő sztori. Szoboszlaiék edzőpályája melletti lakásban multi orgazmusa volt egy nőnek. Egy szerencsés járókelőt az ablakon át sikerült le is spriccelnie!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!