Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Sorozatsztár lesz Szoboszlaiból: a pálya után a filmvásznon is tündökölhet

2024. június 21. 11:31

Rendhagyó szerepben tűnik fel a válogatott csapatkapitánya.

2024. június 21. 11:31
SZOBOSZLAI Dominik

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Újabb szerepben mutatkozik be Szoboszlai Dominik. A futballistaként elismert sportoló nem ijed meg a reflektorfénytől, már több reklámhoz is adta az arcát, vasárnap pedig a „filmvásznon” is debütál. Legalábbis egy epizódszerep erejéig feltűnik a Marsra magyar! című dokukomédiában – írja az Index.

A sorsdöntő, skótok elleni Eb-mérkőzés előtt egy teljesen új szerepben is láthatjuk a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát:

Szoboszlai Dominik a Marsra magyar! hazai gyártású, online térbe készült sorozat második évadában szerepel majd.

Az epizód vasárnap 17:25-kor az RTL-en kerül képernyőre.

Mint az alkotók megjegyezték, a magyar médiaiparban nem készült még hasonlóan sikeres sorozat. Azt az eredményt, hogy az online elért többmilliós megtekintés után a két legnézettebb hazai kereskedelmi csatorna és a Netflix is műsorára tűzze, még egyetlen magyar sorozat sem tudta elérni – hangsúlyozták.

Mint arról tegnap beszámoltunk, két, YouTube-ról ismerős influenszer, Angry Ginge és Yung Filly még májusban forgatott egy jó hangulatú videót Szoboszlai Dominikkal, amelyet most publikáltak. A kihívások során a magyar csapatkapitány jobbal és ballal sem jött zavarba, le is esett tőle az influenszerek álla.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisstomi-2
2024. június 21. 22:24
Ha úgy fog tündökölni a filmvásznon mint az EB-n, akkor nagy bukás lesz a vége !
2024. június 21. 19:03 Szerkesztve
Helyében nem vállalnám, hogy el Dzsudzsákosítsanak örökre.. Apja is figyelhetne ha galambok rászarnak a művére. (Hiúság meg a Fiúság az kettő.)
deniel
2024. június 21. 18:19
nem tudom hogy a Liverpool nagy szakmai szakértői mit mondanak erre, ne focizzon soha én ezt mondom ..
masikhozzaszolo
2024. június 21. 17:21
Sztárallűrtől mentes legyen, írják. Tőlem aztán az is lehet, csak rúgjon 3-at ballal, 3-at jobbal az ellenfélnek. Nem kell hogy mindenmentes legyen. Legyen akár szakálla, 8 fülbevalója, akár kockás inge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!